KLEINE
TATTOO

Wat is klein voor jou? 

Op onze Instagram-pagina zie je vaak (half) sleeves en grote tattoos de revue passeren, maar uiteraard kun je ook voor een kleine tattoo bij ons terecht. 

Maar wat is klein? Sommige vinden initialen al groot, andere vinden een tattoo met een diameter van 10 cm klein. 

Hieronder geven we enkele voorbeelden en een schatting van de prijs. 

 

Waarom een kleine tattoo? 

Kleine tattoos kunnen grote kunstwerken zijn.

Als je nog geen tattoo hebt, is het geen slecht idee om met een kleine tattoo te beginnen. Zo leer je hoe het tattooproces werkt, kun je zelf inschatten hoeveel pijn het doet…

Deze tattoos kunnen ook toegevoegd worden als gap fillers: je hebt al verschillende tattoos op je arm of been staan, maar hier en daar heb je nog een stukje blote huid. Met deze tattoos kun je die kleine ruimtes opvullen, en heb je een volle sleeve. 

Deze kleintjes zijn ook geschikt op kleine lichaamsdelen: achter je oor, rond je borst of lies, op je pols of enkel… Aangezien ze klein zijn, kun je ze makkelijk verbergen.  

 

Stijlen voor kleine tattoos

Kleine tattoos hoeven niet in een specifieke tattoostijl gezet te worden, maar er zijn twee stijlen die zich het best lenen om kleiner te werk te gaan. 

Fine Line Tattoos

Fine line is een illustratieve techniek waarbij variaties van lijndiktes, diepte en beweging brengen in een tattoo. Deze stijl maakt gebruik van de dunste naalden om simpele en elegante designs te creëren. Fine line betekent letterlijk ‘dunne lijn’, maar soms wordt er een combinatie van dunne en dikke lijnen gebruikt. Dit vormt een mooi contrast. 

 
Microrealisme Tattoos

Deze tattoos bevatten dezelfde hoeveelheid details zoals een fotorealistische tattoo, maar het oppervlak is veel kleiner. Deze stijl kan niet door elke tattoo artiest uitgeoefend worden, maar als je onze receptie contacteert, zullen ze je met onze beste microrealistische tattoo artiesten in contact brengen.

 

Prijs voor een kleine tattoo

De minimumprijs bij Inksane is 65.00 euro. Bij grotere tattoos rekenen we een bedrag per uur of een dagprijs.

Bij kleinere tattoos bepalen we de prijs aan de hand van de grootte, de details… 

Als je een prijsindicatie wil ontvangen, kun je onze receptie contacteren. Zij zullen je een vrijblijvend voorstel doen.

 

Als dit je eerste tattoo wordt, kan het intimiderend zijn om ons te contacteren. Dat weten we, maar wees niet bang om vragen te stellen. 

Je kunt alvast een kijkje nemen bij onze FAQ’s. Op deze pagina vind je de contactgegevens van onze recepties op de vier locaties.

Onze recepties staan met raad en daad voor je klaar. Nadat jij je idee hebt voorgesteld, zal de receptie je matchen met de meest geschikte artiest. Alle contactgegevens vind je hier terug. 

Alle info is gratis en vrijblijvend. Slaap er gerust een nachtje over!

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday