Wat onze klanten zeggen

Kenneth Scieur

Klant Rani

 

Tweede keer dat ik een tattoo kom zetten bij Insane/Rani. Klantvriendelijkheid is top en zeer vriendelijk. Aangename sfeer in de zaak ook. De tattoos zelf altijd met de voldoende zorg en uitleg gezet geweest. De artiest geeft altijd duidelijke communicatie en het resultaat is altijd hetgeen ik wil. Goede en duidelijke uitleg over de verzorging. Tattoos zijn na genezing heel mooi uitgekomen. Topzaak!

 

Piet Rigole

Klant Chesney

 

Ik had in het verleden bij Inksane een tribal laten zetten, ik was toen ook al zeer tevreden over de artiest en de service. Ik had nu een mail gestuurd om de tribal te laten schaduwen. Binnen de 3 dagen had ik antwoord en binnen de week mijn afspraak. Ik kreeg via mail vriendelijke en correcte info.
Mijn artiest was Chesney, hij is heel vlot en aangenaam. Hij had al een ontwerp klaar en stond er zeker voor open dat ik enkele zaken wou aanpassen. Het plaatsen van de tattoo ging ook vlot. Er zaten nog andere artiesten rond me die soms eens met me kwamen babbelen en ook bezig waren met hun eigen tattoos. Dit zorgt voor een leuke bedrijvige sfeer in de shop. Chesney stelde me goed op mijn gemak en gaf nadien ook een goede uitleg over de nazorg.
Inksane werd me aangeraden door collega’s, en binnenkort kom ik terug om een afspraak te maken voor de tattoo van mijn vrouw. Jullie zien me dus zeker nog terug.

 

Karen Vaneeckhoutte

Klant

 

Via mail werd ik meteen voorgesteld aan de artiest die het ontwerp dat ik stuurde kon waarmaken. Verder werd ik netjes via telefoon en mail op de hoogte gebracht van de te volgen stappen.
Tijdens mijn eerste bezoek kwam ik meteen tot de vaststelling dat mijn gekozen ontwerp te groot was. ik kreeg schrik, want het was namelijk mijn eerste tattoo, en ik had helemaal geen idee. Ze  stelde me meteen op mijn gemak, en stelde een alternatief voor. Na het boeken van een nieuwe afspraak met een nieuw ontwerp, had ik de tattoo die ik wou.
Ik werd op mijn gemak gesteld, en kreeg alle info die nodig was.
Deze zaak getuigt van professionalisme!
Ik ben super tevreden, en mocht ik in de toekomst nog eens zo gek zijn, kom ik zeker terug.

 

Nikita Serlet

Klant Kam Azat

 

Mijn eerste bezoek aan de tattooshop is fantastisch verlopen. We werden zeer goed ontvangen en vlug geholpen. Ik kwam voor een afspraak te maken en onverwachts mocht ik een uur later op de stoel gaan zitten.
Met de artiest is het ook fantastisch verlopen. Heel vriendelijk en voorzichtig. We konden allebei niet goed Engels spreken maar toch konden wij elkaar goed verstaan en gaf hij goede raad over het ontwerp van mijn tattoo en heeft hij mijn tattoo prachtig gemaakt en kreeg ik goede uitleg over de nazorg. Ik raad het zeker iedereen aan om naar Inksane te komen. Je komt in een leuke sfeer en omgeving.
Doe zo verder iedereen!!!!
Dankjewel!!!!

 

Sofie Ghyoot

Klant Rani

 

Website is gebruiksvriendelijk en duidelijk. Net als de artiesten en hun portfolio’s. Na het invullen van het aanvraagformulier kreeg ik een snel antwoord via e-mail. Na het lezen van de portfolio’s was mijn keuze gemaakt en werd ik ook gematcht met de artiest die mijn voorkeur had. Zowel onthaalpersoneel als de tattoo artiest gaven mij een welkom gevoel. Rani voelde mijn stijl heel goed aan , ik hier daarom daarom ook om een tweede tattoo door haar te laten zetten. Zij ging vlot en hygiënisch te werk en polste vaak of ik ok was. Ze gaf spontaan uitleg over opvolging en nazorg. Ik hou van beide tattoos die ze zette en krijg heel vaak complimentjes! Wanneer ik vertel dat ik mijn tattoo laat zetten in Roeselare vragen ze meteen of het bij Inksane is. Dus jullie zijn zeker bekend en een aanrader voor wie jullie nog niet kent. Voor mijn volgende tattoo keer ik zeker zeker terug. Ik vind de samenwerking met meerdere artiesten een groot pluspunt. Voornamelijk omdat dit een ruim aanbod aan tattoo technieken aanbiedt maar ook omdat het maken van een afspraak net iets vlotter en sneller gaat.

 

Vienna Derycke

Klant Maycon

 

Inksane is een super tattooshop. Via mail is er altijd snelantwoord en ze helpen je zoveel mogelijk. Ik had vandaag een afspraak met Maycon en die heeft hem super aangepast aan hetgene dat ik wou. En heeft er ook een supermooi design van gemaakt. Zijn design was nog beter dan ik in gedachten had! De shop zelf is dik in orde. Proper, hygiënisch zoals het moet. Top receptie, alles loopt super vlot, ik voel me hier enorm op mijn gemak. Heel vriendelijk team, ze praten met iedereen, en stellen je enorm gerust. Ik ben echt ENORM tevreden van mijn tattoo! Het is niet de eerste keer dat ik kwam naar Inksane, maar zeker ook niet de laatste. Voor grote tatoeages zal ik zeker terugkomen naar hier! Het is hier altijd lachen maar professioneel wanneer het moet. Ik raad Inksane zeker aan iedereen aan!

 

Jonathan De Clercq

Klant Maycon

 

Goede en snelle communicatie! Maycon is echt een topkerel en toptalent. Bij het eerste ontwerp had ik direct het gevoel dat hij de juiste persoon was voor mijn onttwerp. Heel open communicatie en niets was teveel. Super tevreden van het resultaat! Maycon is een echte aanrader. Thx Inksane!

 

Tanicha Janssens

Klant

 

Zeer snel een afspraak kunnen maken, meteen geholpen. Zeer goede match van artiest bij mijn tattoo. Heel vriendelijk en houd rekening met mijn wensen. Bij het plaatsen werd er enorm veel gekeken naar hoe het met mij ging, of ik pauze nodig had etc. Supertevreden over het ontwerp die gemaakt werd. Receptie is ook zeer vriendelijk en klantgericht. Ik krijg altijd goede uitleg over de nazorg + je krijgt een formulier mee over alles die je moet weten van nazorg. Ik raad Inksane zeker aan aan mijn omgeving omdat er voor elke soort tattoo wel een gepaste artiest is. 10/10 voor Inksane!

 

Cliff van biene

Klant Rani

 

Bij het plaatsen van een afspraak en idee, is hier super snel een antwoord op gekomen. Werd direct en correct verder geholpen op zoek naar de perfecte artiest en een afspraak vastgelegd. De shop is ook makkelijk te vinden en zelfs bereikbaar via openbaar vervoer. Ik had een afspraak met Rani en dit was ‘a match made in heaven’. Mijn idee was perfect uitgevoerd en wist ook de wensen te respecteren. Bij het aankomen, werd ik snel en professioneel geholpen door het personeel. Genoeg uitleg en verwachting was goed. Eens bij de artiest, volgen we erin. Plaatsen van het stencil ging super vlot. Toen we begonnen waren er niets van problemen, super vriendelijk en empathisch. Luistert echt naar haar klant als ze bezig is en hoort wanneer je aan je limiet geraakt en een pauze kan gebruiken. Tattoo is super en zeker voor herhaling vatbaar. Shop: 10/10, Artiest: 10/10! Zou het zeker aanraden aan iedereen. Voor elke stijl en idee, is er voor jou een artiest!

 

Kenny logé

Klant Rani

 

Snel een afspraak kunnen maken en ter plaatse niet lang moeten wachten. Vriendelijke medewerkers en de artiest heeft meerdere gevraagd als alles naar wens was. Tijdens het plaatsen niets gevoeld en een goede uitleg gekregen voor de verzorging.

 

Glenn Vergeyle

Klant Sai

 

Ik heb contact opgenomen via facebook. Ik heb heel snel antwoord gehad, snel samen een afspraak kunnen vinden in beiden onze agenda. Eerste maal afgesproken om te tekenen. Hier voelde ik mij direct op mijn gemak. Zonder stress begonnen aan mijn tattoo. Nog op het laatste moment snelle aanpassing maar deze doet ze prima. Ik ben heel blij met Sai. Ze doet meer dan verwacht. Een prachtige tattoo! Ik raad iedereen aan om hier zeker binnen te springen. Zal je zeker geen spijt van hebben! Ik kom zeker terug.

 

Lucas Van Den Bremt

Klant Chesney

 

De communicatie was uitstekend en ben heel goed geholpen. Ik had een afspraak bij Chesney, hij hielp me met mijn idee. De shop is zeer proper en ik voelde me echt op mijn gemak. Zeer goed! De tattoo werd vlot gezet. Ik kreeg daarna een goede uitleg over het verzorgen. Ik ben zelf zeer tevreden en zelfs mijn familie en vrienden vinden de tattoo zeer mooi. Ik heb al vrienden over Inksane verteld.

 

Jonas Devlieghe

Klant Gennadiy

 

Afspraken steeds via mail gemaakt en altijd zeer snel een antwoord gekregen. Ook als er een plaatsje vrijkwam werd ik gecontacteerd of ik vroeger wou komen. Bij de eerste ontmoeting met Gennadiy was het al snel duidelijk dat hij een professional is. In een paar uur tijd was het ontwerp klaar en begon hij er meteen aan. Ondertussen is mijn sleeve bijna klaar. Hier blijf ik zeker terugkomen!

 

Rita Vlassenroot

Klant

 

Heel goede ontvangst met het samen bekijken voor de tattoo, was super. Ze was aangeprezen omdat ze het puntjes-effect en de fijne lijnen van het werk best kan. De dag zelf zonder stress met een goed en vertrouwd gevoel bij Inksane gegaan. Samen de grootte bepaald en het verliep zonder pijn en stress. Heel vlot. Nadien tattoo bekeken samen. Echt super content en heb voor de eerste maal deze ervaring met een goed gevoel beleeft. Alles was heel net en proper. Ben super content! Thanks!

 

Eva Moerkerke

Klant

 

Ik raad 100% Inksane aan! Via de website heb ik een artiest gekozen en mijn ontwerp doorgestuurd. Niet lang daarna werd ik gecontacteerd door de receptie die onmiddellijk concrete en duidelijke info verschafte. Top! Mijn afspraak lag snel vast. Na een eerste meer was ik overtuigd dat ze me begreep en had ze mijn volle vertrouwen. Tijdens mijn afspraak werd ik onmiddellijk op mijn gemak gesteld. Het plaatsen liep heel goed, ze is heel zorgzaam en aangenaam. Ik heb haar ook gezegd dat ze haar creativiteit en eigen inzicht mocht gebruiken, en dat werd beloond! Ik ben super happy met mijn tattoo! Na het plaatsen kreeg ik nog de nodige uitleg over de nazorg. Ik zou zeggen: The place to be! Er heerst een professionele, doch collegiale sfeer!

 

Fleur Jonnaert

Klant Maycon

 

Het onthaal was heel klantvriendelijk en behulpzaam. Voor mijn eerste tattoo ben ik naar Maycon geweest. Ik zag zijn werk en was al direct verliefd op zijn werk. Zelf heb ik met Maycon een zeer goede babbel kunnen slaan. Ik wist niet hoeveel pijn de tattoo ging doen maar Maycon stelde mij gerust. Waardoor ik zeer op mijn gemak was. Het plaatsen van de tattoo zelf liep heel vlot en ik voelde mij op mijn gemak. Inksane is zeker aan te raden omdat ze weten wat ze doen. Ze sturen en helpen je bij wat het beste is voor jou en de tattoo. Dank je wel Inksane!

 

Whitney Ferla

Klant 

 

Super communicatie, via telefoon en mail direct geholpen. Ze was een super match voor mijn tattoo-idee. Ervaring met de shop is goed, ik ben al eens langs geweest in het verleden bij Olga en bij Rani. Goede sfeer en voelde me wel op mijn gemak. Iedereen is vriendelijke. Designs van mijn tattoo was super bedacht, beide ideeën. Het plaatsen van de tattoo viel best mee. No pain, no gain! Super tevreden van mijn tattoo, vrienden, familie en collega’s vragen me naar de artiest die mijn tattoo plaatste. Ik raad veel mensen Inksane aan, mooie ontwerpen die hier worden geplaatst. Knap! Leuke mensen in een leuke sfeer.

 

Julie Vanhauwaert

Klant

 

Na lang twijfelen beslist om op mijn 3ste verjaardag mijn eerste tattoo te laten plaatsen. Bij het maken van de afspraak meteen een goed gevoel bij Inksane. Professioneel en heel vriendelijk! De dag zelf wat zenuwen voor wat er stond te gebeuren maar eenmaal ze het ontwerp toonde, wist ik dat dit de beste keuze was. Je voelt je meteen op je gemak en alles wordt goed uitgelegd. In 1 woord een super ervaring! En voor de mensen die twijfelen… Gewoon doen!

 

Dany Knockaert

Klant Dmitry Khmarsky

 

‘s Middags via messenger contact opgenomen en rap antwoord gehad. ‘s Avonds gebeld en afspraak gemaakt voor de volgende dag 🙂 Ik had wat voorbeeldjes van de tattoo en Dmitry heeft direct het goede ontwerp gemaakt. De verwelkoming was super en daar ik niet van de streek ben onmiddellijk geholpen om een stukje te eten. TOP! De uitleg na het plaatsen over de nabehandeling was volledig en de gratis zalf maakt het compleet in ord. Ik heb Inksane leren kennen via internet en had jullie al een tijdje gevolgd op Facebook en Instagram. Als er vrienden een tattoo willen zal ik zeker jullie aanraden. Bedankt en tot de volgende tattoo!

 

Emily Devijver

Klant 

 

Afspraak werd gemaakt via e-mail. Zeer snelle en goede respons. De artiest van Inksane was zeer vriendelijk, kalm, stond open voor aanpassing en vroeg verschillende keren hoe het ging met de pijn. Zeer goede ervaring. Zeer tevreden van het idee, de uitwerking,… In het algemeen zeer tevreden. Aangename plaats. Ik zou Inksane zeker aanraden aan anderen 🙂

 

Lain Vanthourout

Klant 

 

Heel snel antwoord gehad over mijn vraag over een sleeve. Inksane is zeker de geschikte persoon voor de sleeve die ik wil. Gemoedelijke en aangename sfeer in de shop. Heel tevreden en ik kijk al uit naar de volgende sessies!

 

Fouad Vandercruysse

Klant Kam Azat

 

Eerst gebeld voor wat info, daarna eens langs geweest. Vriendelijke ontvangst. Ook het atelier is heel hygiënisch, mooi en professioneel ingericht. Ik wou een teksttattoo en had geluk dat topartiest Azat Kam present was en mij enkele dagen later al kon ontvangen. Bij aankomst had hij al verschillende ontwerpen naar mijn smaak opgemaakt. We hebben deze dan nog samen gefinetuned. Daarna de stoel op. Het resultaat was top! Ik ben supertevreden met mijn tattoo. Inksane is zeker een aanrader. Was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste. Bedankt Azat!

 

Alex Casier

Klant Kam Azat

 

Heel vlotte en vriendelijke communicatie! De artiest paste perfect bij hetgeen dat ik wilde. Ook in de shop een heel aangename ervaring gehad en ook heel hygiënisch. Mijn tattoo was een eigen concept en de artiest heeft mijn tekening zelf uitgetekend en tot leven gebracht. Het plaatsen van de tattooo is heel vlot verlopen! Ik heb de nodige info over de nazorg heel goed uitgelegd gekregen. De tattoo is prachtig en heb al goeie reacties gekregen van kennissen. Ik zou Inksane dan ook 100% aanraden aan iemand die een tattoo wil laten zetten.

 

Thomas Van Robaeys

Klant Glenn

 

Op Facebook gezien dat Glenn nog mensen zocht om op te oefenen. Bij het zien van de mooie voorbeelden stuurde ik een mail om te vragen of hij dit mogelijk zag om een armband te plaatsen rond een reeds bestaande tattoo. Binnen het uur kreeg ik antwoord dat hij dit wou doen en een kleine 2 weken later zal ik al bij hem in de stoel. Hij maakte 3 ontwerpen en de keuze was rap gemaakt! Het plaatsen verliep vlot en op een heel aangename manier. De sfeer dat er heerst is super. Ik was volledig op mijn gemak. Ik kreeg ook genoeg info over de nazorg. Heel tevreden over mijn tattoo. De kans van aanraden is heel groot na deze zeer positieve ervaring.

 

Kimberly Geets

Klant Roman Vainer

 

Ik ben een super tevreden klant. Na 1 keer bij Roman Vainer te zijn geweest voor een realistisch portret, ben ik 4 keer vrij kort nadien teruggekeerd voor meer. De mensen hier luisteren goed naar wat je wilt en houden ook rekening met de pijn die je zou kunnen ondervinden op gevoeligere plaatsen. Ik blijf zeker terugkeren voor meer prachtige tattoos. Voor een goede ervaring zou ik deze shop aan iedereen aanraden.

Chesney Devos

Klant Sergey Dudka

 

Eerste 2 tattoos hier laten zetten door Sergey Dudka. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ben ook zeer vriendelijk ontvangen geweest en de info omtrent nazorg is ook zeer goed. Kortom goede shop, zou het zeker aanraden.

 
Winkelwagen
nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday