BLOEM
TATTOO

Roses are red, violets are blue and a flower tattoo looks amazing on you.

Een boeket bloemen: wie wordt daar niet vrolijk van? Ze zijn (meestal) kleurrijk, er bestaan duizenden verschillende soorten en ze fleuren onmiddellijk je huis op.

Een bloem tattoo is dan ook één van de populairste tattoos. Je kunt één bloem laten tatoeëren, maar evengoed een hele sleeve.

Welke bloem mag jouw lichaam opvrolijken?

 
bloem tattoo

Welke stijlen zijn er mogelijk bij een bloem tattoo?

Een bloementattoo kan in de meest uiteenlopende tattoostijlen gezet worden: van fotorealisme tot fine line, van surrealisme tot Japanse stijl

Er zijn twee stijlen, die weinig tot geen gebruikmaken van bloemen. Dit zijn bio-organisch en blackwork. Het macabere element van bio-organic en de duistere fantasiewereld van blackwork vormen allesbehalve een evidente combinatie met vrolijke bloemen.

We hebben een aantal bloementattoos al uitgebreid besproken, zoals de roos, de lotus en verschillende Japanse bloemen. Als je geïnteresseerd bent in één van deze bloemen, kun je daar al een kijkje nemen. 

Hieronder nemen we je mee in onze diverse tattoo-bloemenweide.

 

Is een bloem tattoo sleeve mogelijk?

Uiteraard! Met een bloementattoo kun je subtiel of uitbundig gaan. De keuze is volledig aan jou. 

Als je voor een sleeve kiest, kunnen de bloemen gecombineerd worden met andere elementen zoals mandala’s, dieren, andere bloemen…

 

 

Wil je een stuk(je) van je lichaam met bloemen bedekken? Bij Inksane ben je aan het goede adres!

Neem contact op met één van onze recepties. De info die we bezorgen, is gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus geen tattoo-afspraak vast te leggen. 

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday