Small

Small/Kleine tattoos

Als je het woord small hoort, weet je eigenlijk al genoeg. Het gaat over kleine tattoos. Er kunnen allerlei onderwerpen in een kleine tattoo verwerkt worden. Denk maar aan een muzieknoot, een diertje, golfje, een naam, datum,… Een kleine tattoo kan dan ook een zeer grote betekenis hebben.

Ondanks de beperkte grootte zit er soms wel heel wat detail in en zijn ze niet altijd even simpel. Daarom wil je een artiest die fijn kan werken om deze details ook in klein formaat tot hun recht te laten komen.

Kleine tattoos zijn perfect voor mensen die een subtiele tattoo willen, die een klein en makkelijk te verbergen werkje willen, of die voor de eerste keer nog niet te groot durven gaan. Ze worden ook dikwijls geplaatst door 2 vrienden, een koppel, moeder en dochter,… Verder worden ze vaak gebruikt als opvulling voor een sleeve.

Een kleine tattoo is over het algemeen ook snel gezet, dus binnen het uur kan je pronken met je nieuw kunstwerkje. Hierdoor is deze ook heel betaalbaar en kan je al eens ervaren hoe het plaatsen van een tattoo voelt zonder een hele dag in de stoel te zitten.

Weet je nog niet direct wat je juist wil of vind je de perfecte tattoo niet? Geen probleem. Je kan enkele voorbeeldjes van wat je aanspreekt verzamelen op een Pintrest bord of enkele foto’s van Google opslaan. Deze kan je samen met wat uitleg naar onze receptie sturen: info@inksane.be

Onze receptie maakt dan de match met de juiste artiest. Er wordt op basis van je voorbeelden en bijkomende uitleg een design voor je gemaakt door deze artiest. Alle design worden maar 1 keer geplaatst, dus ben jij zeker van je eigen unieke Inksane-tattoo!

Onder de kleine tattoo’s valt ook de stijl micro-realisme. Dit is echter al een heel andere kant van het tatoeëren en neemt al wat meer tijd in beslag om te plaatsen. Hier kan je meer lezen over micro-realisme: Klik hier

Kortom, kleine tattoos kunnen groots zijn. Je kan er alle kanten mee uit en ze zijn voor iedereen.