Dragon ball
tattoo

IT IS NO SIN TO FIGHT FOR WHAT IS RIGHT.

Ben jij met de anime of manga opgegroeid en wil je Goku of een van zijn kornuiten vereeuwigen op je lichaam? Wil jij je voelen als een echte Super Saiyan? Dan ben je bij Inksane aan het juiste adres!

wat is dragon ball?

Dragon Ball is één van de bekenste Japanse manga’s ter wereld. De serie is net zoals de gehele Dragon Ball franchise gebaseerd op de klassieke Chinese roman: De Reis Naar Het Westen. Dragon Ball bestaat uit vier delen: 

  • Dragon Ball (153 episodes)
  • Dragon Ball Z (291 episodes)
  • Dragon Ball GT (64 episodes)
  • Dragon Ball Kai (167 episodes)
 
In 2006 stond de Dragon Ball-trilogie op plaats 12 van de lijst “beste anime-series aller tijden”. Het is dan ook geliefd om zijn kunst, 
karakterisering en humor. Vanaf 2009 is Dragon Ball Kai uitgezonden. Dragon Ball Kai is een in HD-kwaliteit ‘geremasterde’ versie van Dragon Ball Z ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van laatstgenoemde serie.
 

Artist : alice in wonderland

Nee, geen Alice in Wonderland: bij Inksane Roeselare hebben we onze vaste tattoo artiest Alice in Tattooland!  Rani – haar echte voornaam – is dol op cartoons, anime en fantasy. Met plezier tovert ze dan ook de ene dragon ball tattoo na de andere uit haar creatieve hoed. 

Hieronder zie je twee van haar dragon ball tattoos.

 

Dragon Ball ontwerp

Dragon Ball is een onderwerp maar hangt dus niet noodzakelijk vast aan een bepaalde stijl. In de serie wordt het telkens op dezelfde traditionele manier getekend maar dit betekent niet dat wij ons hier aan moeten houden. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een sketchy stijl, black n’ grey realisme of new school.

Zoals elke respectievelijke tattooshop creëren wij onze eigen ontwerpen zelf. Om te beginnen doen we eerst wat opzoekingswerken vervolgens gaan we zelf aan de slag met tekenen.

 

Zoals eerder vermeld kunnen onze artiesten de originele tekeningen op verschillende manieren interpreteren. Je tattoo hoeft dan ook geen exacte kopie te zijn, wij streven ook om dit zoveel mogelijk te vermijden. Maar deze principes hangen af van de artiest tot artiest. Hoe dan ook, onze artiesten die zich met dit soort onderwerpen bezighouden doen dit met veel passie en liefde voor de franchise.

 

Wist je dat Inksane ook een podcast heeft? In de eerste aflevering staat Rani centraal. Als je haar beter wil leren kennen, kun je de podcast beluisteren op Spotify of bekijken op YouTube en Facebook. Abonneer ook op onze kanalen, want elke maandag om 18.00 uur publiceren we een nieuwe podcast en nemen we je mee achter de tattooschermen!

 

Ben je overtuigd, en klaar voor een dragon ball tattoo? Je kunt bij Rani terecht, maar ook onze gast artiesten kunnen een tattoo design voor je ontwerpen. 

Stuur een mailtje naar onze receptie of kom langs met je ideeën en andere belangrijke info. Zij zullen je matchen met de beste artiest. De receptie kan je ook een richtprijs meegeven. Deze info is gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus geen afspraak vast te leggen. 

De recepties van de verschillende shops kan je via deze link bereiken!

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday