ARM
TATTOO

arm tattoos: Voor beginners en verzamelaars.

Wanneer je een arm tattoo laat zetten, deel je jouw tattoo met de wereld. Tattoos op de bovenbenen, rug of borstkas kan je makkelijk verbergen. En als zichtbare tattoos op je werkplek niet toegestaan zijn, kun je nog altijd je rug laten tatoeëren.

Maar met blote armen loop je toch makkelijker rond: een t-shirt, een hemd met opgestroopte mouwen, een zomerjurk… 

Ben jij klaar voor een arm tattoo? 

 

Doet een arm tattoo pijn? 

De arm is een mooi canvas voor een tattoo. Quasi alle stijlen zijn mogelijk.
Voor meer info over alle tattoostijlen kun je een kijkje nemen op onze stijlenpagina’s.

Velen zetten hun allereerste tattoo op de arm, omdat deze plek minder pijnlijk zou zijn.

Pijn is uiteraard subjectief. Algemeen doen tattoos op de arm minder pijnmaar sommige plekken (zoals de binnenkant van je elleboog, de elleboog zelf, de binnenkant van je pols…) zijn toch gevoeliger.

Denk goed na over de plaatsing van je tattoo en luister naar je tattoo artiest.
Als je later meer tattoos wil, is het niet slim om op het midden van je bovenarm een kleine tattoo te zetten. Die kleine tattoo moet dan verwerkt worden in een groter design. De kans bestaat dat je de tattoo zal verliezen door een cover-up.

Als je zeker bent dat je alleen een kleine tattoo wil, kun je die zetten waar je wil.
De keuze ligt uiteindelijk bij jou: wil je een kleine tattoo of een (half) sleeve? Pijn blijft subjectief, dus laat je niet afschrikken door horrorverhalen als jij een sleeve wil.

 

Arm Tattoo Designs & Ideas

Er bestaan ontzettend veel tattoostijlen, die je op een arm kunt laten plaatsen. 

Doe zeker je research vooraleer je een tattoo laat plaatsen: welke stijl spreekt jou aan? Wil je een tattoo in Maori-stijl, of net een micro-realistische tattoo? Hou je van old school of new school? Wil je een vrolijk of net een macaber ontwerp? 

En daar houdt het niet op: wil je een tattoo in kleur of black ‘n grey? Ben je van plan om die tattoo uit te breiden naar een (half) sleeve of niet? 

Verzamel ideeën, ontdek welke onderwerpen je leuk vindt, maak een Pinterest-bord met je favoriete tattoos, maar ga zeker niet over een nacht ijs
 

Alle tattoo artiesten vind je op sociale media terug, ook Inksane. Onze vaste en gastartiesten hebben een Facebook of Instagram-pagina. Neem zeker een kijkje, en misschien vind je de perfecte artiest terug. 

Hieronder zie je een aantal van onze favoriete arm tattoos. 

 

Ben je zeker dat je een tattoo wil, en heb je ook een favoriete stijl gevonden? 

Verzamel dan al je ideeën en voorbeelden, en neem gratis contact op met de receptie!

Als je nog vragen hebt, zullen ze die met plezier beantwoorden. Zij zullen je ook met de geschikte artiest in contact brengen.

Toch vergeten een vraag te stellen? Misschien vind je een antwoord bij onze FAQ’s of kom nogmaals op bezoek. Altijd welkom!

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday