Inksane art Academy

Me-Time: Schilderen met Taylor Scarlett Powell.

Vergeet gezinsverplichtingen en werkstress. Hier draait alles om jouw moment – enkel jij en het canvas. Taylor begeleidt je niet alleen in schilderen, maar inspireert je om dieper te kijken en te voelen. Het is meer dan een cursus; het is kostbare ‘me time’, een magisch moment van persoonlijke groei met elke penseelstreek.

Ontsnap even aan de dagelijkse drukte met onze schilderopleiding, waar je vier dagen lang jezelf onderdompelt in pure creativiteit. Taylor Scarlett Powell, een topdocent van The Florence Academy of Art, neemt je mee in de wereld van portretschilderen met olieverf.

Wat leer je allemaal?

We leren je om licht en schaduw te begrijpen, vorm te geven, meer details te zien dan dat je voorheen deed, we laten je nadenken over de compositie, leren je om meer werk te steken in een kunstwerk, ….

Niemand minder dan Taylor Scarlett Powell, leekracht aan the Florence Academy of Art, leert je op 4 dagen de kneepjes van een portret schilderen met olieverf.

Taylor behoort tot de Europese top, dit betekent ook dat de cursussen schilderen in het Engels worden gegeven.

Kleine groep

Onze groepen zijn expres klein, zodat elke schilder persoonlijke begeleiding kan krijgen, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu nog nooit getekend hebt, of wel al wat ervaring hebt, je bent van harte welkom om mee te doen en je schildervaardigheden te verbeteren.

Volgens de oude traditionele methode.

Gelijkaardig aan die van de meesters uit de 17de eeuw, zoals Rembrandt, Da Vinci, Lawrence, Alma Tadema, …
Bij Inksane bieden we voor een selecte groep van slechts 5 personen schilderlessen aan.
Deze lessen zullen over een zeer korte en intensieve periode van 4 dagen gevolgd kunnen worden. We zijn ervan overtuigd dat een artiest zich 100% moet kunnen concentreren op zijn werk en dus ook de juiste ‘mindset’ moet hebben om een meesterwerk te creëren.

Voor wie?

Deze lessen zijn geschikt voor elk soort artiest. Onze voorgaande studenten waren o.a. digitale schilders, game developers, tattoo artiesten, striptekenaars, airbrushers…

Oud-leerlingen aan het woord

Zeer leerzame lessen, 
persoonlijke begeleiding.
Intens en Top! Een echte aanrader

Eline

Leerling

Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Bang dat de lat zeer hoofd ging liggen, maar door de persoonlijke aanpak groei je op uw eigen tempo. Superleuke sfeer met een kleine groep gepassioneerde mensen.

Louise

Leerling

Op een persoonsgerichte manier wordt er kennis bij gebracht. Gestructureerd met veel insteek. Op een aangename en gezellige manier.

Melissa

Leerling

Wat is de kostprijs?

2 dagen les= €200 + 21% btw

4 dagen les= €350 + 21% btw

Datums:
09/03 & 10/03: 10:00 tot 17:00u
16/03 & 17/03: 10:00 tot 17:00u

Dit met telkens een uurtje pauze over de middag.

Er wordt een materiaallijst via e-mail verzonden. Indien je het nodige materiaal (verf, borstels, canvas…) niet zelf hebt, kan dat ook aan verminderde prijs via ons besteld worden.

Adres

Inschrijven:

Winkelwagen
nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday