Académie de l'Art

Er wordt les gegeven volgens de oude traditionele methode, gelijkaardig aan grote meesters, zoals Rembrandt, Da Vinci, Lawrence Alma Tadema, Leon Bonnat, William Bouguereau, Abbot Handerson Thayer, Bastien Le Page, Peder Severin Kroyer…

We zijn ervan overtuigd dat een artiest zich 100% moet kunnen concentreren op zijn werk en dus ook de juiste ‘mindset’ hebben om een meesterwerk te creëren.
Daarom zijn onze cursussen zeer intensief en verspreid over een korte periode

Er wordt alleen samen gewerkt met de beste, meest ervaren lesgevers. Ze zijn dan meestal ook afkomstig uit het buitenland. Dit omdat we ons richten op Europees topniveau en dit kan je in België niet terug vinden.
Elke lesgever heeft zijn eigen specialiteit en onderricht dan ook enkel dat. De lessen worden dan ook in het Engels gegeven.

Onze cursussen zijn geschikt voor elk type artiest. Onze studenten zijn o.a. digitale schilders, game developers, tattoo artiesten, striptekenaars, airbrushers…
We leren je om licht en schaduw te begrijpen, vorm te geven, meer details te zien, we laten je nadenken over de compositie….

Dit is de eerstvolgende cursus: 

Portret schilderlessen met een live model

28 maart – 8 april (18.00 – 21.00 uur)

  • Olieverf, kleur
  • Live model
  • Lesgever: Taylor Scarlett Powell
  • Max. 5 studenten voor een persoonlijke begeleiding
  • Prijs: 500.00 euro (excl. btw en materiaal) 
  • Locatie: Inksane, Ardooisesteenweg 166, 8800 Roeselare

Interesse? Inschrijven kan via anke@inksane.be.

art academy
Shopping Cart
fr_BEFrench