TATTOO VOOR- BEELDEN

NOBODY WAS EVER GREAT BY IMITATION.

Je wilt graag een tattoo plaatsen, maar geraakt er niet aan uit wat je precies wilt. Overal zie je tattoo voorbeelden maar na een tijdje zie je door de bomen het bos niet meer. We kennen het allemaal!

Inksane helpt je tijdens je zoektocht naar de perfecte tattoo.Je kan dan ook veel tattoo voorbeelden vinden in dit artikel om je op weg te helpen.

 

Tattoo ideeën

Je hebt al dan niet een idee in je hoofd en wilt het volledige internet afzoeken tot je de perfecte tattoo vindt die je zoekt. Maar, let hierbij op: geen enkele artiest bij Inksane zal zomaar een tattoo kopiëren.

 Waarom niet? Het is plagiaat en daarom ook strafbaar. Wat ze wel mogen, is hen laten inspireren aan de hand van de tattoo voorbeelden. Dus de tattoo die je wilt zal er sowieso een tikkeltje anders uitzien. Elke tattoo is 100% identiek en wordt maar eenmaal gezet.

 

Heb je nog geen concreet idee? Of wil je graag professionele bronnen raadplegen? Dan raden we aan om bij ons langs te komen of onze sociale media of website te checken. Wij staan paraat om je verder te helpen. Bij onze receptie ben je welkom om aan de hand van je tattoo voorbeelden, inspiratie op te doen en vervolgens een afspraak te maken.

Je kunt ook online een afspraak maken om een bezoek in te plannen. Dat doe je aan de hand van de onderstaande knop. Als je liever nu al inspiratie op doet, scroll dan zeker verder!

 

Sociale media van inksane

We hebben drie vestigingen van Inksane: Roeselare, Brussel en Sint-Niklaas. Op Instagram hebben we voor elke vestiging een afzonderlijk sociale mediakanaal. Op Facebook en Youtube hebben we één gezamenlijk kanaal. 

Wat kan je erop zien? Je kunt het werk van al onze artiesten met de verschillende stijlen zien. Zoals je zal zien kan je hier veel tattoo voorbeelden vinden.

 

Benieuwd naar meer werk van zowel onze vaste als gastartiesten? Bekijk het Instagram-profiel en Facebook-profiel hieronder naargelang locatie. Onze Youtube-pagina en Pinterest-pagina is gemeenschappelijk voor alle locaties.

 

Maak nu een afspraak!

Tot snel?

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday