TATTOO-shop in schoten

tattoos van de hoogste kwaliteit.

Bij onze tattooshop in Schoten, nabij Antwerpen kan je kiezen uit een groot scala aan verschillende stijlen om jouw unieke tattoo te laten zetten. 

Bij Inksane zijn er vaste en gastartiesten actief die zich elk specialiseren in één of meerdere, unieke tatoeagestijlen. 

Wanneer je eenmaal jouw ideale tattoo in het vizier hebt, gaan onze artiesten met jouw idee aan de slag!

 

Van bio-organisch tot fotorealistisch

Van tevoren heb je hoogstwaarschijnlijk al een idee van het soort tatoeage dat je wilt laten zetten. Onze tattooshop in de buurt van Antwerpen werkt met tal van tattoostijlen. Van bio-organisch tot fotorealistisch; er zijn meer dan tien stijlen om uit te kiezen. 

Door van tevoren de keuze voor een tatoeagestijl te maken, kunnen wij de artiest selecteren die jouw droomtattoo het best kan uitwerken. Geen nood als je nog niet weet welke stijl je wilt. Onze receptie helpt je verder in je keuze!

Consultatie en proces

Bij onze tattoostudio in de buurt van Antwerpen verloopt het proces voor het zetten van een tattoo als volgt:

  1. Kies de tattoostijl die het beste bij jouw idee past. Twijfel je nog over de ideale stijl of heb je geen idee wat je kan verwachten? Dan is een foto ter illustratie voldoende. Onze receptie helpt je verder.
  2. Wij kiezen de tattoo-artiest die jouw idee het beste kan uitwerken.
  3. Maak de keuze voor de thema’s of elementen die je verwerkt wilt zien in je tattoo.
  4. Plan een afspraak in via het contactformulier of in onze receptie.
  5. Laat je tatoeage zetten door één van onze getalenteerde tattoo-artiesten in de buurt van Antwerpen.

Weet je nog niet zeker wat voor tattoo je wilt laten zetten? Bezoek ons om te overleggen over je idee. Onze receptiemedewerkers nemen je mee door alle verschillende stijlen en onderwerpen. Daarna gaan ze op zoek naar de artiest die jouw idee het beste kan verwezenlijken. Dit is helemaal gratis.

Je kunt zonder afspraak bij onze receptie terecht, van dinsdag tem zaterdag, tussen 11h en 18h. Boek je liever een afspraak online? Dat kan ook, via ons formulier hieronder.

Bekwame tattoo-artiesten

Bij onze tattoostudio in de buurt van Antwerpen werken wij met een divers team bestaande uit vaste en gastartiesten van wereldklasse. Onze artiesten komen uit allerlei verschillende hoeken en gaten. 

Sommigen hebben in het verleden zelfs een eigen tattoostudio buiten Antwerpen gehad waar ze jarenlang ervaring hebben opgedaan. Deze experts hebben zich toegespitst op één of meer tattoostijlen. Daardoor is er altijd een artiest die jouw persoonlijke idee tot in de details kan verwezenlijken.

Bezoek onze tattooshop in de buurt van Antwerpen (Schoten). Je vindt de Inksane-filialen ook op meerdere plekken in België. In Roeselare, Sint-Niklaas, Brussel en Schoten staan al onze getalenteerde artiesten voor je klaar om de perfecte tatoeage te zetten. 

Stuur een mailtje, contacteer ons of kom langs. Onze receptie helpt je graag mee en zorgt ervoor dat jij bij de meest geschikte artiest terechtkomt. Deze info is gratis en vrijblijvend. Je bent zeker niet verplicht om een afspraak vast te leggen of dergelijke. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje nemen naar onze FAQ-lijst.

In onze receptie kan je voor een bespreking  langskomen zonder afspraak, of je kan ook reserveren:

Benieuwd hoe de verbouwingen liepen?

leer onze vaste artiest aliona kennen

Virtuele rondleiding in de shop van schoten

De Internationale Brusselse Tattoo Conventie 2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_BEDutch