Tattoo Roeselare

Hoe werkt het?

Je overweegt een nieuwe tattoo maar je bent nog niet helemaal zeker wat je wil zetten en door wie?

Bij onze getrainde mensen aan de receptie kan je terecht met jouw verhaal.
Wij doen namelijk aan ‘tattoo match making’. Als we wat context weten over jouw idee, kunnen we je de gepaste artiesten voorstellen en uitleggen. Elke artiest heeft zijn eigen prijs en wachttijd. We helpen je met bepalen wat voor jou belangrijk is.

Hier lees je hoe we te werk gaan, in hoe verre je zelf hoeft voorbereid te zijn (of niet 🙂 ), en wie welke rol vervult in ons team.Meest gestelde vragen

Je kan ons alles vragen :), maar hieronder vind je de meest voorkomende.

Stoor ik niet?

Neen, nooit, want onze receptie is er speciaal voor mensen die zonder (of met) afspraak willen langskomen. Onze hoofdtaak is babbelen. Doordat wij een permanente receptie beschikbaar hebben voor u, kunnen onze artiesten ondertussen ongestoord en gefocust hun werk verder zetten.

Ik wil nog niet echt inboeken

Natuurlijk niet. Je koopt ook geen huis zonder de binnenkant eerst te zien ;).
Bij ons kom je gewoon langs voor een vrijblijvend gesprek. We helpen jouw verhaal vollediger te maken, en we geven je opties en prijs info mee. Zo kan je thuis alles op je eigen tempo laten bezinken.

Kost een tattoo veel geld?

Soms is een tattoo duurder dan je verwacht had, en soms net goedkoper. Je kan het niet zeker weten tot je bij ons je verhaal bent komen doen.
We kunnen jou de verschillende kostprijs opties tonen.

 

Waarom kiezen voor Inksane?

Wat ons anders maakt

Je hoeft zelf geen avonden lang artiest onderzoek te voeren om zeker te zijn dat je geen spijt zou krijgen van je tattoo. Inksane screent zijn team van artiesten zorgvuldig voor we ze aan jou aanbieden.

Elke artiest heeft zijn specialisatie, en onze receptie kent elke artiest en zijn specialisatie persoonlijk. Bij ons wordt een lijnwerk tattoo bij de lijnwerk specialist gezet, portretten bij onze portretspecialisten, etc..

Je hoeft nog niet zeker te zijn voor je kan langskomen. Deel van onze taak is om jouw verhaal te helpen vorm geven en groeien. We geven je inzichten waarmee je weer verder kan.

Wij selecteren onze gastartiesten wereldwijd. We accepteren enkel gasten met de hoogste technische en artistieke kennis, ervaring, enthousiasme en integriteit. Wij keuren meer artiesten af dan dat we er accepteren.

Als onze wachttijden oplopen voegen wij een extra gastartiest toe aan ons team. Zo kan je op korte termijn altijd bij ons langs. Wij bouwen al 10 jaar aan een heel dynamisch team, wat ons in staat stelt om snel te schakelen met vertrouwde mensen.

Onze tattoo artiesten kunnen zich focussen doordat Anke de administratie voor zich neemt, Tom de marketing en Danny de verwelkoming. Door deze combinatie aan skills kan een Inksane artiest ECHT artiest zijn.

4,8/5

+ 24K volgers

Wat onze klanten van ons zeggen:

“Een tattoo laten zetten, zeker een grotere, vraagt best veel van je. Zowel tijd als doorzettingsvermogen. En dan is het zo aangenaam dat je op een plek terechtkomt waar ze niet alleen de juiste knowhow hebben, maar je ook op je gemak laten voelen. Bij Inksane vind ik dat allemaal terug: ze weten waarmee ze bezig zijn, verwelkomen je in een gezellige setting en checken regelmatig hoe je het stelt. Daarom blijf ik teruggaan.”
Sarah Van Raemdonck
Klant
“Het was de rit van Zeebrugge naar Roeselare helemaal waard, want nergens word je zo goed van begin tot einde opgevolgd als bij Inksane. Ze denken mee met je verhaal, geven advies waar je écht iets aan hebt en de sfeer is er heel familiaal. Je bent er allesbehalve een zoveelste nummertje in de rij.”
Sander Doolaege
Klant

Maak kennis met ons team

Op bovenstaande foto zijn we niet voltallig! Deze foto is genomen op een random donderdagmorgen met wie er toen was.

Anke Labaere, onze receptie medewerker die ook nog al het administratieve op zich neemt: onze duizendpoot. Daarnaast ook onze hoofdpiercer die de meeste andere Inksane piercers opleid. Dog mom.

Sandy Verfaille, oprichter en bezieler van Inksane, met als hoofdtaak de algemene overkoepelende organisatie. Startte de zaak als enige artiest in 2010.

Danny Van Poucke, ons gezicht in de receptie die iedereen verwelkomt, partner van Sandy. De oudste van onze bende en muzikant/gitarist ‘on the side’.

Onze vaste artiest Chesney Fossaert, gespecialiseerd in zwart-wit fotorealisme, al drie jaar deel van ons team en blijft een steady groeier. Onze verwachtingen zijn groot.

Joke Masselis, onze jongste artieste, sloot zich bij ons aan sinds begin 2024. Super cleane alround artieste met een voorkeur voor blackwork.

Tom Vansteeland, onze marketing manager en daarnaast vooral gekend als DJ Blvckprint. De social media posts die je van ons ziet zijn door Tom gemaakt, alsook de events en guestspots die we organiseren  vallen onder zijn vleugels.

Rani Devriendt, gekend als Alice in Tattooland. Onze beste allrounder, die op een constant tempo sinds 2018 bij ons blijft groeien. Rani houdt naast tattoos ook van haar papegaaien en cosplay.

Kenny Depaepe, gekend als Nostromo, werd in 2022 in ons team aangebracht door Rani en heeft een grote voorkeur voor bio-organic tattoos en horror onderwerpen. Naast tattoos maakt Kenny ook heel realistische horrormaskers en -props.

Cristian Bones, startte als apprentice in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot onze beste Belgische zwart-wit fotorealisme artiest. Cristian start in april ’24 zijn eigen Inksane vestiging in Gent!

Dmitry Khmarsky, OekraiĂ«nse gastartartiest, komt al 6 jaar enkele keren per jaar tot bij (elke) Inksane. Klanten houden van hem vooral voor zijn kleurrijke schilderachtige surrealistische stijl. Dmitry is vooral een reiziger die graag toert tussen verschillende landen en tattoo studio’s.

Lara Stapower, onze Italiaanse gastartieste die voor het eerst haar intrede maakt bij Inksane in 2024, en al direct mee op de foto kon :D. Gespecialiseerd in fine-line tattoos.

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday