Tattoo Gent

INKSANE GENT

Onderstraat 51, 9000 Gent

Inksane @ Gent, hoe werkt het?

Je wil een nieuwe tattoo laten zetten, maar je bent nog niet zeker wat en door wie?

Kom langs bij onze getrainde receptie voor jouw persoonlijke tattoo-advies!
Met onze ‘tattoo match making‘-service koppelen we jou aan de geschikte artiest met zijn eigen prijs en wachttijd. Laat ons je begeleiden bij het vinden van wat voor jou echt van belang is.

Je kan bij ons langskomen tijdens onze openingsuren (onderaan deze pagina), zonder afspraak, om je idee vrijblijvend te overleggen.

Ontdek hier hoe ons proces werkt en wie welke rol vervult in ons team. Maak je klaar voor een unieke tattoo-ervaring!

Cristian Bones

Meest gestelde vragen

Je kan ons alles vragen :), maar hieronder vind je de meest voorkomende.

Cristian Bones

Historisch en uniek pand!

Ja, dat klopt! Kom binnen in de linker deur en neem direct de trap naar beneden. Het is eigenlijk net als binnenkomen in een winkel, maar dan een tikkeltje avontuurlijker :).
Geen stress, je stoort absoluut niet, en je hebt geen afspraak nodig!

Ik wil nog niet inboeken.

Natuurlijk niet! Voel je vrij om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek, zonder enige verplichtingen om een afspraak te maken. We begrijpen dat een tattoo een belangrijke beslissing is en delen graag onze passie en expertise met je. Hopelijk tot snel!

Luigi

Is een tattoo duur?

De prijs van een tattoo kan soms hoger of lager uitvallen dan je verwacht had. Je kan het pas zeker weten nadat je bij ons langs bent gekomen om je verhaal te delen. Wij kunnen jou de verschillende prijsopties laten zien.

Waarom kiezen voor Inksane?

Wat ons anders maakt

Houd je niet bezig met avonden lang artiest onderzoek te voeren uit angst om spijt te krijgen van je tattoo. Bij Inksane screenen we onze artiesten zorgvuldig voor we ze aan jou voorstellen.

Elk van onze artiesten heeft zijn eigen specialisatie, en onze receptie kent de expertise van elke artiest. Bij Inksane wordt een lijnwerk tattoo gezet door de lijnwerk specialist, portretten door onze portretspecialisten, etc…

Je hoeft nog niet 100% zeker te zijn voordat je langskomt. Het is onze taak om jou te assisteren bij het vormgeven en ontwikkelen van jouw verhaal. We bieden inzichten waarmee je verder kan gaan, zelfs als je nog in de verkennende fase zit.

Cristian is uiterst kieskeurig in zijn selectie en accepteert enkel het crème de la crème van tattoo artiesten. Hij verwelkomt alleen zij die streven naar voortdurende groei en excellentie in hun vak.

Bij oplopende wachttijden voegen wij direct een extra gastartiest toe aan het team. Zo kan je altijd op korte termijn bij ons terecht. Wij werken al 10 jaar aan een uiterst dynamisch team, waardoor we snel kunnen inspelen met vertrouwde professionals.

Cristian zorgt voor alle communicatie bij Inksane Gent, waar hij zijn klein en dynamisch team ondersteunt. Voor andere zaken, zoals marketing, krijgt hij ondersteuning van Inksane Roeselare. Samen streven we naar de beste tattoo-ervaring!

Inksane nieuwsbrief: grote tattoos
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontdek hoe onze tattoo studio in z'n werk gaat.
Inksane Gent is een franchise van Inksane Roeselare.

Hieronder enkele statistieken van Inksane Roeselare:

4,9/5

+ 24K volgers

Wat onze klanten van ons zeggen:

“Mijn passie voor de zee werd perfect vertaald naar een echt kunstwerk. Eerder liet ik al eens twee kleinere tattoos zetten, maar nog nooit eentje met de omvang van deze. Dus dat was wel een grote stap. Gelukkig was er van stress geen sprake toen ik bij Inksane binnenstapte. Artiest Cristian maakte er een echt kunstwerk van.”

Maak kennis met ons team

Cristian Bones

Cristian Bones is de eigenaar van Inksane Gent. Hij begon in 2018 bij Inksane en is ondertussen uitgegroeid tot de beste vaste zwart-wit fotorealisme artiest. Hij is afgestudeerd in de kunst aan KASK Gent en een schilderij uit zijn studietijd hangt er nog steeds aan de muur! Hij stimuleert iedereen om het beste van zichzelf te geven.

Luigi

Luigi Gala is onze Italiaanse tattoo artiest die al 7 jaar bij Inksane komt. Zijn passie voor teksten en caligrafie komt tot uiting in zijn werk. Naast zijn vaste aanwezigheid op de Brussels Tattoo Convention, heeft Luigi ook zijn artistieke veelzijdigheid bewezen door T-shirts te ontwerpen voor Inksane. Zijn snelle werkwijze stelt hem in staat om grote stukken in slechts één dag te voltooien!

Flavia Crihană is onze piercer en een kersverse mama. Een leuk weetje: ze is een metamodernistische poëzieschrijfster! Haar bekendste boek is ‘The Storm’.

Lara Stapower

Lara Stapower is onze nieuwkomer bij Inksane in 2024 en komt rechtstreeks uit Italië. Ze is een gastartieste gespecialiseerd in fine line tattoos.

Wil je meer weten over onze piercings en onze werkwijze?
Bezoek dan onze piercingpagina door op de onderstaande knop te klikken!

Gent

5/5

Onderstraat 51
9000 Gent

Phone: +32 493 94 69 32
Piercings:
Donderdag 16u-20u
Zaterdag: 11u-18u
E-mail: gent@inksane.be
BTW-nr: BE0698 725 543

Openingsuren

Tuesday: 11:00 – 18:00
Wednesday: 11:00 – 18:00
Thursday: 11:00 – 18:00
Friday: 11:00 – 18:00
Saturday: 11:00 – 18:00
Sunday: closed
Monday: closed

Tijdens de openingsuren kan je altijd langskomen voor GRATIS info, met of zonder afspraak.

Cristian:

Cristian Bones
Route

Met het openbaar vervoer:
Neem vanaf station Gent Sint-Pieters tram 1 naar de Korenmarkt. Vanaf daar is het een wandeling van een 6-tal minuten. Of neem vanaf station Gent Dampoort bus 10, 11 of 12b. Dan is er nog een wandeling van een 3-tal minuten.

Parking:
Je kan in de omliggende straten betalend parkeren. Op een wandelafstand van 2 minuten ligt parking Vrijdagmarkt.
Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday