Tattoo Brussel

Hoe werkt het?

Wil je een nieuwe tattoo, maar ben je nog niet helemaal zeker wat je wil zetten en door wie?

De getrainde mensen aan onze receptie staan klaar om naar jouw verhaal te luisteren. Ontdek onze unieke service: ‘tattoo match making’. Door wat context over jouw idee te delen, kunnen wij de ideale tattooartiesten voorstellen en verder toelichten. Elk van onze artiesten heeft zijn eigen prijs en wachttijd. Wij begeleiden jou bij het bepalen wat belangrijk voor jou is.

Lees hier hoe wij te werk gaan, in hoeverre je jezelf moet voorbereiden (of niet 🙂 ), en ontdek wie welke rol vervult in ons team.

 

Meest gestelde vragen

Vragen? Stel ze gerust :), hier zijn alvast de meest gestelde.

Stoor ik niet?

Neen, nooit! Onze receptie staat altijd open, zowel voor spontane als geplande bezoeken. Onze belangrijkste taak? Babbelen. Dankzij onze permanente receptie kunnen artiesten ongestoord en met volledige focus werken.

Is brussel wel bereikbaar?

Jazeker. Brussel is gemakkelijk bereikbaar via de trein en metro. Er zijn voldoende efficiënte openbaar vervoerverbindingen. Kom dus zeker eens langs!

groot project bij een gastartiest?

Geen zorgen als je een groter project hebt bij een gastartiest. De artiesten komen niet slechts eenmaal, maar staan klaar voor meerdere sessies.

Waarom kiezen voor Inksane?

Wat ons anders maakt

Laat het eindeloze artiest onderzoek achterwege. Inksane artiesten ondergaan een grondige screening voor ze aan jou worden voorgesteld. Wij nemen de zorgen weg, zodat jij met vertrouwen je perfecte tattoo ervaring tegemoet kunt gaan.

Bij ons heeft elke artiest zijn eigen specialiteit, en onze receptie kent elke artiest persoonlijk, inclusief zijn specialisatie. Lijnwerk tattoos worden toevertrouwd aan onze lijnwerk specialist, portretten aan onze portretspecialisten, etc..

Geen zorgen als je nog niet zeker bent; je kunt langskomen en samen met ons jouw verhaal vormgeven. Het is ons doel om je te begeleiden en inzichten te bieden, zodat jouw idee kan groeien en tot leven kan komen.

Wij selecteren onze gastartiesten wereldwijd. Alleen degenen met de hoogste technische en artistieke kennis, ervaring, enthousiasme en integriteit worden geaccepteerd. Ons strenge selectieproces zorgt ervoor dat we meer artiesten afwijzen dan dat we er aannemen.

Bij toenemende wachttijden voegen wij een extra gastartiest toe aan ons team, zodat je altijd op korte termijn bij ons terecht kunt. Wij bouwen al 10 jaar aan een heel dynamisch team, waardoor we flexibel kunnen schakelen met vertrouwde professionals.

Dankzij Michaels inzet voor het onthaal, administratie en marketing, kunnen onze tattooartiesten zich volledig concentreren op hun kunst. Dit stelt een Inksane artiest in staat om Ă©cht als artiest te schitteren.

4,9/5

+ 4900 volgers

Wat onze klanten van ons zeggen:

"Zeer tevreden met mijn tattoo die ik hier 2 dagen geleden heb laten zetten. De plek was netjes, ik werd goed ontvangen en de tattooartist (Lana) was super professioneel en nam de tijd om met mij de designs te herbekijken en luisterde naar al mijn wensen. Een aanrader!"
Astrid Delsaert
Klant

Maak kennis met ons team

Groepsfoto Brussel

Michael, eigenaar van Inksane Brussel, is perfect drietalig. Zijn taalvaardigheid komt goed van pas in de tattoostudio, waar hij klanten helpt met vertalingen en gastartiesten hartelijk verwelkomt. Als geboren en getogen Brusselaar heeft Michael een diepe verbondenheid met zijn stad.

Lana is de vaste resident artieste in Brussel en heeft een opleiding leerkracht kunstonderwijs gevolgd. in haar vrije tijd doet ze aan cosplay. Het uitgebreid aantal thema’s waarin Lana graag tatoeĂ«ert zijn anime, manga, gaming gerelateerd, blackwork elementen en old school.

Mare is een bezige bij en gedreven in alles wat ze doet. Als de enige piercer bij Inksane Brussel staat ze gekend voor de tijd die ze neemt voor haar klanten. 

Magnus Oleg, gastartiest bij Inksane sinds 2018, is een meester in cover-up tattoos. Samen met zijn vriendin Veronica reist hij door Europa voor guestspots in tattooshops.

Veronica Orlov is een gastartieste gespecialiseerd in realisme tattoos. Ze komt uit Moldavië en focust zich vooral op portretten, dieren en klassieke elementen.

Olga Sergeeva is een gastartieste die  geen schrik heeft voor grote projecten. Ze is supergoed in kleurrijke tatoeages, maar ook voor zwart-wit kun je bij haar terecht. Haar liefde voor dieren komt tot uiting in haar geweldige dierenportretten.

Vlad Rimsky is een getalenteerde gastartiest uit Rusland en een regelmatige verschijning in onze Brusselse shop. Zijn voorkeur gaat uit naar kleur en zijn vaardigheden strekken zich uit over diverse stijlen.

Inksane nieuwsbrief: allerhande tattoos
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontdek hoe onze tattoo studio in z'n werk gaat.

brussel

5/5

Drukpersstraat 3
1000 Brussel

Phone: 0473 / 23 42 64
Piercings:
Donderdag 16u-20u
Zaterdag: 11u-18u
E-mail: brussels@inksane.be
BTW-nr: BE0769545342

Openingsuren

Tuesday: 11:00 – 18:00
Wednesday: 11:00 – 18:00
Thursday: 11:00 – 20:00
Friday: 11:00 – 18:00
Saturday: 11:00 – 18:00
Sunday: closed
Monday: closed

Tijdens de openingsuren kan je altijd langskomen voor GRATIS info, met of zonder afspraak.

Michael:

Route

Met het openbaar vervoer:
Neem vanaf station Brussel-Zuid metro 2 rinchting Elisabeth, en stap uit aan halte Madou. Volg Bd Du RĂ©gent en sla dan rechtsaf naar de Leuvensstraat. Ga daarna links naar de Drukpersstraat. Een wandeling van een 5-tal minuten.

Parking:
Je kan in de omliggende straten betalend parkeren. Op een korte wandelafstand ligt parking Spectrum.
Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday