TATTOO-shop in Sint-Niklaas

tattoos van de hoogste kwaliteit.

In onze tattooshop in Sint-Niklaas, kan je kiezen uit een groot aanbod aan verschillende stijlen om jouw unieke tattoo te laten zetten. 

Bij Inksane zijn er naast de vaste artiesten ook gastartiesten actief die zich elk specialiseren in één of meerdere, unieke tatoeagestijlen. 

Wanneer je eenmaal jouw ideale tattoo in gedachten hebt, gaan onze artiesten met jouw idee aan de slag!

 
Foto van het voltallig team van Inksane Sint-Niklaas.

Van fine-line bloemen tot fotorealisme

Van tevoren heb je hoogstwaarschijnlijk al een tattoo in gedachten. Onze tattooshop in Sint-Niklaas werkt met tal van tattoostijlen. Van realisme tot fine-line; er zijn meer dan tien stijlen om uit te kiezen. 

Door van tevoren ja tattoostijl te kiezen, kunnen wij de artiest selecteren die jouw droomtattoo het best kan uitwerken. Geen nood als je nog geen specifieke stijl voor ogen hebt. Onze receptie kan je hierin begeleiden!

 

Consultatie en proces

Bij onze tattoostudio in Sint-Niklaas verloopt het proces voor het zetten van een tattoo als volgt:

  1. Kies de tattoostijl die het beste bij jouw idee past. Twijfel je nog over de ideale stijl of heb je geen idee wat je kan verwachten? Dan is een foto als vorbeeld voldoende. Onze receptie helpt je verder.
  2. Wij kiezen de tattoo-artiest die jouw idee het beste kan uitwerken.
  3. Maak de keuze voor de thema’s of elementen die je verwerkt wilt zien in je tattoo.
  4. Plan een afspraak in via mail of in onze receptie.
  5. Laat je tatoeage zetten door één van onze getalenteerde tattoo-artiesten in Sint-Niklaas.
 

Weet je nog niet zeker wat voor tattoo je wilt laten zetten? Kom dan eens langs in de shop voor een babbel. Onze receptiemedewerkers begeleiden je graag door de verschillende stijlen en denken met je mee. Daarna gaan ze op zoek naar de artiest die jouw idee het beste kan verwezenlijken. Dit is helemaal gratis.

Je kunt zonder afspraak bij onze receptie terecht, van dinsdag tem zaterdag, tussen 11h en 18h. Boek je liever een afspraak online? Dat kan ook, via ons formulier hieronder.

 

Bekwame tattoo-artiesten

Bij onze tattoostudio in Sint-Niklaas werken wij met een divers team bestaande uit vaste en gastartiesten van wereldklasse. Onze artiesten komen van overal ter wereld.

Sommigen hebben in het verleden zelfs een eigen tattoostudio buiten Sint-Niklaas gehad waar ze jarenlang ervaring hebben opgedaan. Deze experts hebben zich toegespitst op één of meer tattoostijlen. Daardoor is er altijd een artiest die jouw persoonlijke idee tot in de details kan verwezenlijken.

 
Shopeigenaar van Inksane Sint-Niklaas Maxim die een sticker van Inksane aan het raam kleeft

Bezoek onze tattooshop in Sint-Niklaas. Je vindt de Inksane-filialen ook op meerdere plekken in België. In Roeselare, Sint-Niklaas en Brussel staan onze artiesten klaar om jou van je droomtattoo te voorzien.

Stuur een mailtje, contacteer ons of kom langs. Onze receptie helpt je graag mee en zorgt ervoor dat jij bij de meest geschikte artiest terechtkomt. Deze info is gratis en vrijblijvend. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje nemen naar onze FAQ-lijst.

 

Inksane @ facts 2022

piercing aftercare

Ken Moreels in de media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_BEDutch