Tattooshop in Sint-Niklaas

Inksane Tattoo shop in Sint Niklaas: de hoogste kwaliteit

In onze tattoo shop in Sint Niklaas kan je kiezen uit een groot aanbod aan tattoostijlen. Het is daarom ook de ideale shop om jouw unieke tattoo te laten zetten. 

Wat ons ook uniek maakt, is dat er bij Inksane, naast de vaste artiesten, heel wat gastartiesten actief zijn. Bovendien specialiseren zij zich in één of meerdere unieke tatoeagestijlen. 

Walk-ins zonder reservatie zijn welkom van dinsdag t.e.m. zaterdag tussen 11:00 en 18:00. Op afspraak kan je ook steeds bij ons terecht na de uren of op zondag en maandag.

Het proces is vrij eenvoudig. Wanneer je de ideale tattoo in gedachten hebt, gaan onze artiesten met jouw idee aan de slag!

 

Van fine-line bloemen tot een fotorealisme tattoo in Sint Niklaas

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al een tattoo in gedachten. Uniek is dat onze tattoo shop in Sint Niklaas werkt met tal van tattoostijlen. Dit gaat van realisme tot fine-line; er zijn meer dan tien stijlen om uit te kiezen. Door van tevoren je tattoostijl te kiezen, kunnen wij de artiest selecteren die jouw droom tattoo het best kan uitwerken. Verder geen nood als je nog geen specifieke stijl voor ogen hebt, want onze receptie kan je hierin begeleiden! 

Consultatie en proces

Bij onze tattoo shop in Sint Niklaas verloopt het proces voor het zetten van een tattoo als volgt:

 1. Ten eerste kies je de tattoostijl die het beste bij jouw idee past. Twijfel je nog over de ideale stijl of heb je geen idee wat je kan verwachten? Dan is een foto als voorbeeld voldoende. Onze receptie helpt je verder.
 2. Vervolgens kiezen we de tattoo-artiest die jouw idee het beste kan uitwerken.
 3. Even belangrijk is de keuze voor de thema’s of elementen die je verwerkt wil zien in je tattoo.
 4. Daarna plan je een afspraak in via mail of in onze receptie.
 5. Tenslotte laat je jouw tatoeage zetten door één van onze getalenteerde tattoo-artiesten in Sint Niklaas.
 

Unieke tattoo ontwerpen? Onze artiesten helpen u verder

Weet je nog niet zeker wat voor tattoo je wilt laten zetten? Kom dan eens langs in de shop voor een babbel. Onze receptiemedewerkers begeleiden je graag door de verschillende stijlen en denken met je mee. Vervolgens gaan ze op zoek naar de artiest die jouw idee het beste kan verwezenlijken. Dit is helemaal gratis.

Je kan bovendien zonder afspraak bij onze receptie terecht, van dinsdag t.e.m. zaterdag, tussen 11h en 18h. Boek je liever een afspraak online? Dat kan ook, via ons formulier hieronder.

 

Bekwame tattoo-artiesten bij Inksane

In onze tattoo shop in Sint Niklaas werken wij met een divers team bestaande uit vaste en gastartiesten van wereldklasse. Deze artiesten komen letterlijk uit de vier windhoeken, en zijn regelmatig te boeken bij Inksane tattoo shop Sint Niklaas. 

Sommigen hebben in het verleden zelfs een eigen tattoo shop buiten Sint Niklaas gehad waar ze jarenlang ervaring hebben opgedaan. Verder hebben deze experts zich toegespitst op één of meer tattoostijlen. Daardoor is er altijd een artiest die jouw persoonlijke idee tot in detail kan verwezenlijken.

 
Shopeigenaar van Inksane Sint-Niklaas Maxim die een sticker van Inksane aan het raam kleeft

Bezoek onze tattoo shop in Sint Niklaas. Je vindt de Inksane-filialen in meerdere steden in België. In Roeselare, Sint Niklaas en Brussel staan onze artiesten dan ook klaar om jou van je droomtattoo te voorzien.

Stuur een mailtje, contacteer ons of kom langs. Onze receptie helpt je graag mee en zorgt ervoor dat jij bij de meest geschikte artiest terechtkomt. Deze info is gratis en vrijblijvend. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje nemen naar onze FAQ-lijst.

 

Inksane @ facts 2022

piercing aftercare

Ken Moreels in de media

4 reactions on “Inksane tattooshop in Sint-Niklaas”

 1. Pingback: Inksane Tattoo shop in Schoten bij Antwerpen

  1. Anke Labaere

   Hoi Mieke

   Dit hangt ervan af wat je precies wil, je neemt best eens contact op met de shop van Sint-Niklaas op sintniklaas@inksane.be, of je kan tijdens de openingsuren ook altijd eens binnenspringen voor een babbel. De collega’s van Sint-Niklaas luisteren met plezier naar je wensen.

   Groetjes
   Anke

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday