infinity
TATTOO

to infinity and beyond.

Het populaire infinity-teken regeert als koningin binnen de fine line en small tattoos. Door de ongecompliceerde basisvorm van het infinity-teken is het een geliefd symbool voor tattoos. Vanuit de simpele basisvorm van het infinity-teken zijn er onophoudelijk veel manieren om andere elementen aan toe te voegen. Benieuwd naar meer? Lees dan zeker verder!

Griekse mythologie

Wist je dat de achtvorm van het infinity-teken het lemniscaat heet, wat in de wiskunde staat voor een liggende acht? Of dat het  ontwerp verwijst naar een oude Griekse mythologie?

Maak kennis met Ouroboros: het mystieke wezen dat in zijn eigen staart bijt én zo een lemniscaat vormt. Het symbool komt in veel culturen terug en zo zijn er dus nog veel andere mythologieën, theorieën en verhalen. Elk met hun eigen betekenis van eeuwigheid en oneindigheid. 

 
dragon, ouroboros, symbol-6319747.jpg

De twee cirkels waaruit het lemniscaat bestaat staan voor harmonie en gelijkheid. Je kunt het zien als gelijkheid tussen man en vrouw of als respect tussen culturen. Het gaat dus allemaal wat verder dan de ‘eeuwige liefde’.

Dat neemt niet weg dat zonder betekenis, ook hele leuke ontwerpen bestaan. Wanneer je onze artiesten carte blanche geeft bij een infinity tattoo design … Geloof ons, ze zullen jou van je sokken blazen.

 

iNFINITY TATTOO MET VEER

Vanuit de simpele basisvorm van het infinity-teken zijn er onophoudelijk veel manieren om andere elementen aan toe te voegen. Dat is dan ook de reden waarom de tattoo vrijwel elke plek op het lichaam siert. Al is en blijft de arm toch de meest populaire en ideale plek, samen met de pols.

Één van de meest populaire elementen om te combineren met een infinity tattoo design is de veer. De betekenis zo licht als een veertje? Toch niet. De veer symboliseert puurheid, vrijheid en vooruitgang. Koppel dat dat nog eens aan het oneindige? Je krijgt weer dui-zend-en-één betekenissen. Zo is er voor ieder wat wils en blijft de tattoo interessant.

Naast veren zijn teksten ook een populaire keuze. Vaak neemt een woord of zinsdeel de plaats in van een stukje lemniscaat. De boodschap wordt zo nog krachtiger. Onze in(k)sane artiesten staan in voor het ontwerp, maar jij bepaalt zelf wat het voor jouw betekent.

 

Ben je overtuigd, en klaar voor een infinity tattoo?

Stuur een mailtje naar onze receptie of kom langs met je ideeën en andere belangrijke info. Zij zullen je matchen met de beste artiest. De receptie kan je ook een richtprijs meegeven. Deze info is gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus geen afspraak vast te leggen. De recepties van de verschillende shops kun je via deze link bereiken!

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday