Ender Scholtens laat zomaar gewoon iets tattooëren!

Voor degenen die al eens gehoord hebben over Ender Scholtens, ook gekend als Gossip Guy, dan weten jullie waarschijnlijk dat hij zich ongeveer een jaar geleden over de drempel zette van de eerste tattoo.

Tijdens een Gossip Guy aflevering delen Ender en Yens van De Mol (die we trouwens ook getatoeëerd hebben) eerst wat inzicht over hun mening rond tattoos. Here’s what they had to say.

Zijn tattoos marginaal?

Het gesprek begon met Yens die vertelde hoe hij zijn eerste tattoo kreeg. Dat gebeurde namelijk ook dankzij het kansspel ‘Wat is de kans?’. Toen was hij in Barcelona samen met zijn vriendin van nu, maar op het moment zelf waren ze nog niet samen. Wanneer Sophie een flashbook tegenkwam met een design van een foef (een vagina) stelde ze hem direct de vraag wat de kans was dat hij die ging laten zetten. Ze gokten allebei op 7, dus it was meant to be and so it was.

Hij voegde eraan toe dat hij wel op voorhand al wist dat hij tattoos wou. Een ontwerp van een foef als je eerste tattoo maakt de weg nadien uiteraard gemakkelijk. Zo zijn Yens en Ender Scholtens in de topic geraakt van ‘Zijn tattoos marginaal?’

Ender deelde dat hij heel zijn leven de mindset had dat een tattoo je toegangsticket tot de rand van de samenleving zou zijn. Het moment dat je een tattoo zou zetten, word je direct ‘marginaal’ en ga je nooit meer een job kunnen vinden. Gelukkig besefte hij steeds meer dat dit niet het geval is. Dat was ook het moment dat hij deelde met iedereen dat hij daarom graag zijn eerste tattoo zou willen, zodat hij zichzelf over die mentale drempel kon zetten. Moest hij dan een tof ideetje hebben in de toekomst zou het gemakkelijker zijn.

Nadien heeft hij Yens verrast met een vervolging op zijn Mol banaantje, maar u kunt hier meer lezen over het volledige verhaal.

Gewoon iets...

Waarschijnlijk ontbrandde het vuur in Ender door het bijzijn van Yens’ tattoosessie, want direct erachter heeft hij ook een kansspel gespeeld voor zijn eigen eerste tattoo. Twee dagen later stonden wij terug bij Ender zijn studio.

Uiteindelijk is hij gegaan voor gewoon iets. Letterlijk. Zijn eerste tattoo is letterlijk een klein tekstje die ‘gewoon iets‘ leest en dit allemaal, zodat hij het grapje kon maken met zijn vrienden dat hij gewoon iets heeft laten zetten. Hun reacties kan je zien in zijn filmpje op zijn persoonlijke Youtube-kanaal.

Zo hebben we Ender Scholtens’ eerste tattoo geplaatst en ondertussen hebben we nog enkele grappige tattoos gezet op hem en zijn guests, waaronder Average Rob en Arno the Kid als voorbeeld.

Wat vinden jullie van dit idee als eerste tattoo? Hebben jullie tips voor tattoo-newbies die binnenkort hun eerste gaan laten zetten? Laat jullie horen in de comments!

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday