Average Rob en Arno The Kid laten samen een tattoo zetten!

Onlangs heeft de bekende Gossip Guy – Ender Scholtens samen met zijn guests Average Rob en Arno The Kid een tattoo laten zetten door onze vaste artieste Sai!

Tijdens aflevering 154 waarin Ender, Rob en Arno het over verschillende topics hadden, hebben zij ook de tijd genomen om een design te kiezen en die permanent op hun lichaam te laten zetten.

De ontwerpen waren allemaal simplistich, maar hilarisch – gemaakt door @Avondmaal (ig). We gaan die direct overlopen, maar eerst – wie zijn die gasten?

Snelle Blik op Average Rob, Arno the Kid en Ender Scholtens.

Ender Scholtens

begon met zijn Youtube kanaal back in 2018. Nou, het kanaal bestond al ietsje langer, maar pas in 2018 wijdde hij zich aan het regelmatig posten van video’s over reizen of andere interessante onderwerpen.

Ongeveer een jaar later (leeftijd: 19) besloot hij om een aparte kanaal te maken (ra ra ra), Gossip Guy! Vanzelfsprekend was het de bedoeling om iedere maandag een podcast aflevering te uploaden op Youtube, iTunes en Spotify. We zijn nu vier jaar later en zo te zien was dit een slimme zet voor Ender aangezien het redelijk populair en succesvol geworden is! Zo heeft hij al een aflevering met o.a. Acid, Michiel Vandeweert en Yens uit De Mol (die we trouwens ook mochten tattooëren… en Michiel ook) en heeft hij ook als een TagMag insider, The Rock kunnen interviewen.

Average Rob

is, you guessed it, ook een content creator. Samen met zijn broer Arno The Kid testen ze extreme sporten op een ‘leuke, funny en pijnlijke’ manier en dat is te zien op hun Youtube kanaal. Zo gaan ze met topsporters een specifieke sport proberen leren in 2 uur de tijd. Bijvoorbeeld: een cirque du soleil acrobaat worden in 2u. Ook heeft Rob zijn eigen bier – Tout Bien en heeft hij ook al Tom Holland kunnen interviewen. 

Arno The kid

is dus Rob zijn broer (duh). Behalve de extreme sporten die hij uittest samen met Rob, ‘speelt’ hij in de VTM-programma Security Checkers waar hij samen met Gerben Tuerlinckx in verschillende plaatsen probeert te geraken zonder gepakt te worden. Quite the adrenaline junkies deze twee!

Tattoo Time

Achter de leuke topics van cancel culture, jetski stunts, Tout Bien en een potje beerpong was het tijd voor de cherry on top. Willy, a.k.a. Avondmaal op sociale media o.a. Instagram, had een paar ontwerpen gemaakt waaruit de gasten mochten kiezen, namelijk: een fanny pack, een classy zonnebril, een croque-monsieur (it’s not what you think), een smos broodje, ”preparé yo’self ” en ‘worst case scenario’. Opgelet! Lees deze omschrijvingen niet te letterlijk, want ze waren bijna allemaal woordgrapjes. De ontwerpen en beelden kunnen jullie terugvinden in zijn video.

Matching Tattoo

Arno en Ender zijn gegaan voor een matching tattoo! Allebij kozen ze de croque-monsieur terwijl Rob voor de preparé yo’self ging. In principe zijn ze allemaal matching aangezien ze de avondmaal touch hebben. Voor het leven gebonden met elkaar nu en heel Vlaanderen mocht het zien.

FUN FUN FUN!

Voor ons was het een plezier om hen te ontmoeten en we zijn blij dat we hen konden helpen hiermee.
Welke tattoo-ontwerp zou jij gekozen hebben en waarom? Laat iets weten!

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday