Tagmag insider Clémentine Caron Wordt getatoeëerd

Een halfjaar geleden deed Clémentine Caron mee aan Tagmag’s zoektocht voor hun nieuwe festival insider. Uit de 1400 kandidaten hebben ze Clémentine Caron uitgekozen. Ondertussen heeft ze de prijs ‘Opkomend talent’ gewonnen tijdens de Jamies en onlangs hebben we haar mogen tatoeëren samen met een geblinddoekte fan van Ender Scholtens. Here’s the tea.

Een suprise tattoo?

Onlangs heeft Ender Scholtens (a.k.a. Gossip Guy) een tattoo giveaway gegeven voor Decender, een Youtube serie gelijkwaardig aan Vlogmas. Dit betekent dat er een online wedstrijd werd gehouden door Ender voor zijn community waarvan de winner getatoeërd zou worden door ons. Laïs, de winnaar werd dus als gevolg uitgenodigd tijdens de eerste Decender episode van 2022.

What's the catch?

Nou, de winnaar zou de keuze van wat de tattoo wordt moeten laten aan Ender en zijn team/andere gasten en dat is exact hoe ze het gedaan hebben. Wel moeten we toegeven, dat dit waarschijnlijk niet op voorhand afgesproken was. Laïs heeft gewoon zero f*cks (dat is een goed ding)!

Tijdens de aflevering werd er dus beslist dat Laïs geblinddoekt ging worden en Clémentine Caron het ontwerp ging kiezen. Eerst moest ze de ontwerpen bekijken. Zo koos Clémentine de ‘worst case scenario’ tattoo design die Willy (@avondmaal op IG) gemaakt had voor de Gossip Guy episode met Average Rob en Arno The Kid.

Laïs haar reactie? Die was er echt content mee en wij dus ook!

Een Clémentineke op Clémentineke

Erachter was het tijd voor Clémentine om op de pijnbank te gaan liggen. Eerst en vooral willen we Clémentine Caron feliciteren met haar Jamies Award! De Jamies zijn namelijk de Vlaamse online video awards waarin de beste Vlaamse videocontent creators geëerd worden. Aangezien Clémentine op dit moment nog maar 9 maand bezig is dit zeker een mooie prestatie! Voor haarzelf heeft ze een fijn stuk clementine gekozen die ze op haar rechter bovenarm liet plaatsen door onze artieste Sai. Zelf noemde ze het ‘een clementineke op Clémentineke’.

A clémentine a day keeps the doctor away...!

Al bij al verliep deze samenwerking ook soepel en wij vonden het super leuk om nogmaals met hun als team te werken hieraan!

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday