Roeselare Awards' jury nomineert Tom Vansteeland voor persoonlijkheid-vereniging van het jaar

Onze thuisstad Roeselare, gelegen in Zuid-West-Vlaanderen heeft simpelweg een aantrekkingskracht voor bedrijven, mensen en talent. Al 26 jaar beloont onze Rodenbachstad verschillende opmerkelijke winkels, bedrijven en individuen. Voor de meest recente editie (2022) werd onze eigen shopmanager Tom genomineerd voor persoonlijkheid van het jaar!

Shopmanager Tom...

… is veel meer dan gewoon onze shop– en social media manager. Zijn grootste passie ligt bij de muziekwereld. Tom Vansteeland is een self-made man met ervaring in zowel online als offline marketing, event management, fotografie, videografie, creative directing en muziek. Hij werd op jonge leeftijd geïnspireerd door muziek en besloot zijn droom na te streven om een bekende DJ/muzikant te worden in België.

 

Inksane

Sinds zijn start bij Inksane in 2020 heeft hij zijn marketingvaardigheden verder ontwikkeld door het organiseren van stands op conventies, het lanceren van unieke marketingstunts en het verkrijgen van persaandacht. Ondertussen heeft hij dus zijn marketing skills beheerst, alsook veel mooie prestaties in de muziekindustrie. Onder meer, heeft hij al twee keer opgetreden op Tomorrowland, Europa’s grootste muziekfestival en al 2x gekroond tot beste muziekfestival ter wereld. Hierdoor werd onze Tom dus genomineerd voor de Roeselare Awards.

Drumroll please

Zijn medekandidaten waren: Katnuf, Tim Boury, Alexander Doom, Stoffel Vandoorne, Steven Callens, Thomas Verhaeghe, Team Zorgcentrum na seksueel geweld, Tom Vansteeland, Team nachtopvang het PosThuis en Vox Musica. Mieke Corneillie, de dame achter de stille ruimte in de AZ Delta waar ze een houvast was voor eenzame patiënten, heeft in 2021 de award mogen ontvangen.

Proficiat!

Nu was het echter de beurt aan de Team Zorgcentrum na seksueel geweld. Het Team staat dag en nacht staat om te helpen en alle mogelijke steun te bieden, zijn ze degene die door de aanwezigen werd verkozen, waarmee we ze willen feliciteren! Na de bekendmaking van de winnaars uit alle categorieën was het tijd voor de afterparty, een feest vol overvloedige lekkernijen en drankjes gevolgd met een live optreden door De Toâpe Geraapte. Wat een beleving!

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday