Inksane op de avond van Kinepolis XXL

Een filmuitstapje is altijd leuk. Met vrienden of je special someone op het gemak naar de cinema gaan is een van de meest casual dingen dat je kan doen, terwijl je toch een excuus hebt om je mooie jeansbroek aan te doen.

Stel je echter eens voor dat dit een stapje verder genomen zou worden. Een drankje met een hapje, wat animatie, goodiebags en een topfilm… dat is pas een belevenis! Het is exact wat Kinepolis georganiseerd heeft toen Ticket To Paradise en Magic Mike’s last dance uitkwamen.

De animatie voor beide events? You guessed it, wij waren daar.

Een tattoo-sessie combineren met een filmuitstap... wowie!

Om te beginnen kon iedereen genieten van een drankje en een hapje. Eens iedereen zijn maag gevuld was met een snackje was het tijd voor de animatie.

Bij Magic Mike’s Last Dance waren er gespierde hunks waarmee je een foto mocht nemen indien je dat wenste, net zoals de groepje sexy nieuwe dansers uit de film! Voor de Kinepolis XXL avond van Ticket To Paradise waren er dan echte dansers die een optreden gaven. Beide nachten deelden echter dezelfde, namelijk: ons!

Inksane mocht met twee van hun artiesten langsgaan om enkele tattoos te plaatsen. Zo is het ons gelukt om toch een paar mensen een permanente aandenkertje te geven van die epic night.

The cherry on top?

BUT, that’s not all..

Net voor de uitzending van de film waarin Magic Mike Lane oorspronkelijk als een barman werkt, was er nog een verrassing voor de bezoekers. Toen iedereen op zijn plaats ging zitten werd er tijd gemaakt voor een tombola!

Zo werden er lootjes getrokken en afhankelijk van je zetel kon je mooie prijzen winnen, waaronder een cadeaubon van ons. Het was niet alleen een epic night, maar dus ook een geweldige show!

En de films natuurlijk...

… waren toppie! Ticket To Paradise is een romantische komedie met George Clooney en Julia Roberts in de hoofdrollen. De Oscar-winnaars spelen samen als ex-geliefden die instaan voor een missie: hun dochter weerhouden om dezelfde fouten te maken die zij ooit gemaakt hebben. Het draait allemaal rond twee kansen en hoe ze onverwacht positief kunnen uitdraaien.

Een paar maand later was het tijd voor Magic Mike’s Last Dance met Channing Tatum en Salma Hayek đź‘€. Na lange tijd gaat Magic Mike Lane (Tatum) het podium weer op nadat hij dankzij een mislukte zakendeal blut geworden was. Daarom gaat Mike naar Londen samen met een rijke socialite, voor hopelijk laatste uitspatting. Gaat het hem lukken en gaan ze uiteindelijk een geweldige show neer kunnen zetten?

Al bij al was het een leuke avond

Uiteindelijk waren beide filmavonden succesvol. Het volk heeft zich zeker kunnen amuseren. Snacks, een drankje, goodiebag en tattoos zijn toch wel de perfecte ingrediënten voor een top belevenisevent! Bekijk hieronder gerust onze aftermovie die de mooie sfeerbeelden uit het event van Ticket To Paradise in de spotlight zet.

Ben jij al eens naar een Kinepolis XXL avond geweest? En welke film vond je beter, Magic Mike’s last dance of Ticket To paradise en waarom? Laat het ons gerust weten!

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday