DISNEY
TATTOO

You’re mad, bonkers, completely off your head. But I’ll tell you a secret. All the best people are.

Stiekem heeft Disney ons veel geleerd. Het zijn tijdloze verhalen, die verschillende generaties met plezier bekijken. Daarom is een Disney tattoo populair. 

Alice zegt tegen de Mad Hatter dat de beste mensen een beetje gek zijn, de meeste verhalen leren je om je comfort zone te verlaten en dat vriendschap ontzettend belangrijk is. 

Maar in het licht van de huidige maatschappelijke kwesties zijn Disney-films geen rozengeur en maneschijn. 

Veel meisjes lijden aan het princess syndrome: ze verwachten dat ze met hun uiterlijk en een portie geluk rijkdom zullen vinden. 

Pas in 2009 koos Disney voor het eerst een zwarte prinses, LGBTQIA+ bestaat niet in de sprookjeswereld en het verhaal kent altijd een happy end. 

Een Disney tattoo: iets voor jou, of liever niet? 

 
disney tattoo

Disney tattoo ideeën

Bij Disney tattoos denk je onmiddellijk aan een tattoo van een personage, maar dit hoeft niet. 
Wat vind je van een tattoo van het kasteel in Disneyland Parijs, of een ontwerp dat de band tussen vader en zoon symboliseert? Of kies voor je favoriete citaat uit een Disney-film, en laat dit vereeuwigen op je lichaam.
 
Je kan kiezen voor een hele sleeve, maar evengoed voor een subtiele tattoo. Wat je ook wil: jouw idee kunnen onze artiesten in een tattoo omtoveren!
 
Disney tattoos behoren tot de cartoon/manga-stijl, en kunnen in watercolor, fine linekleur en black ‘n grey fotorealisme getatoeëerd worden. Niet iedereen houdt van kleurrijke tattoos, maar Disney heeft ook een aantal duistere films geproduceerd, zoals ‘The Night Before Christmas’. 
 

Alice in Tattooland

Nee, geen Alice in Wonderland: bij Inksane Roeselare hebben we onze vaste tattoo artiest Alice in Tattooland

Rani – haar echte voornaam – is dol op cartoons en fantasy. Met plezier tovert ze de ene Disney tattoo na de andere uit haar creatieve hoed. Daarnaast kun je evengoed voor Aziatische cartoons – zoals anime en Pokémon – bij haar terecht. 

Hieronder zie je een aantal van haar Disney-tattoos!

 

Wist je dat Inksane ook een podcast heeft? In de eerste aflevering staat Rani centraal. 

Als je haar beter wil leren kennen, kun je de podcast beluisteren op Spotify of bekijken op YouTube en Facebook.

Abonneer ook op onze kanalen, want elke maandag om 18.00 uur publiceren we een nieuwe podcast en nemen we je mee achter de tattooschermen!

 

Ben je overtuigd, en klaar voor een Disney tattoo? Je kunt bij Rani terecht, maar ook onze gast artiesten kunnen een tattoo design voor je ontwerpen. 

Stuur een mailtje naar onze receptie of kom langs met je ideeën en andere belangrijke info. Zij zullen je matchen met de beste artiest. De receptie kan je ook een richtprijs meegeven. 

Deze info is gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus geen afspraak vast te leggen. 

De recepties van de verschillende shops kun je via deze link bereiken!

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday