Tattooshop in Schoten: De hoogste kwaliteit tattoos

 

Bij onze tattooshop in Schoten heb je de keuze uit tal van stijlen om jouw unieke tattoo te laten zetten. Wij werken met een groot aantal getalenteerde tattoo-artiesten, ieder met diens eigen specialisaties. Als je eenmaal je droomtattoo voor ogen hebt, gaan wij aan de slag.

 

Grote keuze bij onze tattoostudio in Schoten

Wanneer je een tattoo laat zetten, wil je natuurlijk dat deze er precies zo uit komt te zien zoals jij in gedachten hebt. Daarom werkt onze tattooshop in Schoten met tal van tattoostijlen. Wil je een blackwork tatoeage, heb je liever iets surrealistisch, of ga je voor één van onze vele andere stijlen? Stel van tevoren de stijl vast waarin je de tattoo wilt laten zetten en wij selecteren de artiest die jouw tatoeage het beste kan verwezenlijken. 


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tatoeage? Bekijk hier alle stijlen

 

Artiesten van wereldklasse

Bij onze tattooshop in Schoten werken we met een team van bekwame tattoo-artiesten met verschillende achtergronden. Sommige artiesten hebben in het verleden al een eigen tattoostudio buiten Schoten gehad waar ze jarenlang ervaring hebben opgedaan. Iedere artiest specialiseert zich in één of meer stijlen. Zo is er altijd een artiest die een tattoo kan zetten die aansluit op jouw wensen. 

 

Maak hier kennis met ons team van tattoo-artiesten. 

 

Het proces bij onze tattooshop in Schoten

Het proces voor het zetten van een tattoo verloopt als volgt bij onze tattoostudio in Schoten:

  1. Maak de keuze voor een tatoeagestijl. Weet je niet zeker welke stijl het beste past bij jouw wensen? Dan voldoet een foto ter illustratie ook. Onze receptie helpt je verder.
  2. Wij selecteren de tattoo-artiest die jouw project het beste kan verwezenlijken.
  3. Selecteer de thema’s of elementen die je verwerkt wilt zien in je tattoo. 
  4. Plan een afspraak in via ons contactformulier
  5. Laat je tatoeage zetten door één van onze getalenteerde tattoo-artiesten in Schoten.

 

Consultatie vooraf

Ben je nog onzeker over het soort tatoeage dat je wilt laten zetten? Kom dan gerust eens langs om geheel vrijblijvend te sparren over je idee. Onze receptiemedewerkers begeleiden je door alle verschillende stijlen en onderwerpen. Vervolgens kiezen ze samen met jou de artiest die jouw idee het beste kan vertalen naar een tijdloze tattoo.
Je kan normaal zonder afspraak in onze receptie terecht, van 11h tot 18h, van dinsdag tem zaterdag.
Boek je liever in online? Dat kan door het invullen van ons formulier

 

Verzorging achteraf

Nazorg is van groot belang bij het laten zetten van tatoeages. De verzorging bepaalt het eindresultaat. Wanneer de tatoeage eenmaal gezet is, wordt deze afgedekt. De folie mag pas na vier uur verwijderd worden. Voordat je het pand verlaat, voorzien we je bij de receptie van een grondige uitleg over het verzorgen van je tattoo. Ook geven we je geheel kosteloos wat verzorgende zalf mee. 

 

Benieuwd naar hoe dit proces in detail verloopt? Lees hier meer over onze eigen zalf en onze nazorg procedure.

 

Dit is wat klanten zeggen over onze tattoostudio in Schoten:


 

Tattoostudio Schoten contactgegevens

Adres:
Venstraat 153
2900 Schoten
03 312 57 40
Schoten@inksane.be


Meer contactinformatie en openingsuren: klik hier