Interview met Gianni Delaere

“Deze tatoeage is echt the missing part of me”

Een tatoeage begint bij dromen. En dat was ook voor Gianni het geval. Al op zijn twaalfde wist hij zeker dat hij er ooit eentje wilde, net zoals zijn ouders. Maar wat dat dan juist moest worden, bleef lange tijd vaag. Tot twee jaar geleden. Zijn droom om Afrika en haar wilde schat aan dieren te ontdekken, inspireerde hem voor het design van zijn beensleeve. “Het is een work in progress dat startte met een indrukwekkend leeuwenhoofd. Het is nu al zo mooi gelukt, en dat doet me uitkijken naar de rest”, aldus Gianni.

Over Gianni

Gianni Delaere (26) is verkoper van bouwmachines, maar heeft daarnaast een vurige missie als vrijwillig brandweerman. Dat wakkerde een vlammetje aan bij hem, want hij wil er graag zijn hoofdjob van maken. Onder meer daarom is sport een belangrijk deel van zijn leven. Na twintig jaar voetbal vind je hem nu in de fitnesszaal of op zijn koersfiets.

Zonder stress naar de eerste afspraak

“Dit is mijn allereerste tattoo, maar ik had er niet echt stress voor. Mijn broer en ouders hebben ook tattoos, dus ik zag het al eens bij hen. Omdat ik best een grote tatoeage wilde – het zal een volledige beensleeve worden – ben ik wel op zoek gegaan naar de allerbeste in het vak. Mijn broer was bij Inksane geweest en hij was heel tevreden van hun werk, dus ik besloot er ook mijn licht op te steken. Ik mailde eerst mijn idee door, waarop Anke me al snel een drie- à viertal artiesten aanraadde. Een aangename verrassing was dat, want ik wist niet dat er zo’n ruim artiestenaanbod was bij Inksane. Een ware luxe dus om te kunnen kiezen. Online bekeek ik vervolgens het werk van de verschillende artiesten, en ik maakte aansluitend een afspraak bij Inksane voor een gesprek. Dat gaf me het nodige vertrouwen om de knoop door te hakken.”

Geen aanpassing is te veel

“Ik koos uiteindelijk voor Magnus Oleg, omdat hij een heel realistische stijl heeft. Exact wat ik voor ogen had. Het bleek een schot in de roos, want hij was meteen mee met mijn verhaal en wensen. Het moest natuurlijk ogen en ik wilde geen zwarte vlek op mijn been, dus mijn huid wou ik erdoor laten komen. Verder heb ik hem alle vrijheid gegeven in de uitwerking van het design. En daarvoor heeft hij echt het onderste uit de kan gehaald: hij maakte eerst een voorlopige print op mijn been, daarna bekeken we samen hoe dat tot uiting kwam als ik bepaalde bewegingen deed. Aanvankelijk vervormde de tekening, maar hij paste het zo aan dat dat uiteindelijk niet meer het geval was. Echt straf dat hij daarin geslaagd is, want dat vraagt heel veel grafisch en artistiek inzicht.”

 

Jungle fever

“Het leeuwenhoofd staat er nu op na twee lange sessies, die prima verlopen zijn. En dat resultaat vind ik al verbluffend goed. Dus ik kijk enorm uit naar de rest: er zullen nog heel wat dieren bijkomen zoals een luipaard, een olifant, een aap … mooi uitgewerkt in een wilde jungle-sfeer. Ondertussen krijg ik al veel complimenten op het eerste deel jungle fever dat op mijn been schittert. Mijn broer, zussen en ouders zijn enorm fan, en ook van collega’s en vrienden in de fitness krijg ik lovende reacties. Ik ben er zelf echt blij mee, omdat ik vind dat het echt bij me past. Dit was zelfs the missing part of me.”

 

Waarom Inksane de go-to is voor een geslaagde tattoo?

“Bij Inksane word je enorm vriendelijk onthaald en professioneel begeleid. Verder zijn ze ook heel transparant en eerlijk in hun prijzen. Dat boezemde me heel veel vertrouwen in. Kortom: een echte aanrader.”

 

Wil je ook een betekenisvolle tattoo die jou en je kinderen dichter bij elkaar brengt? Neem contact op met Inksane

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday