Interview met Silvia Lins

“De tattoo artist vrijheid geven bleek de beste beslissing ooit”

Toen Silvia 18 was, liet ze in een impulsieve bui een tribal-tattoo zetten. Door de jaren heen verminderde haar enthousiasme voor die ‘jeugdzonde’ steeds meer, waardoor ze besloot om voor een cover-up te gaan. Tattoo artist Magnus Oleg ging aan de slag met Silvia’s wensen en maakte er een prachtige bovenarm-sleeve van. Eentje met een bijzondere betekenis deze keer. “Het resultaat is nog beter dan ik verwachtte!”, aldus Silvia.

Over Silvia

Silvia (45) uit Izegem is getrouwd en vult haar dagen als logistiek bediende in een ziekenhuis. Daarnaast leeft ze zich graag uit op Rammstein-concerten, haar absolute favoriet. Wanneer ze niet ‘Ich will’ mee scandeert, zoekt ze graag de rust op van een wandeling, een fietstocht of bingewatcht ze weleens een serie. Silvia is ongewild kinderloos. Daarom koos ze een zwarte panter voor haar realisme-tattoo, als symbool voor de kracht waarmee ze omgaat met dat verdriet.

 

Gerustgesteld in de tattoo-stoel

“Ik was aanvankelijk wat bang om bij een buitenlandse artiest te gaan – mijn Engels is niet zo geweldig en omdat ik een realisme-tattoo wou, moest het écht wel goed zitten. Maar die vrees bleek meteen ongegrond. Magnus stelde me gerust, de communicatie verliep ook bijzonder vlot, en toen ik zijn design zag, was ik compleet verkocht. Bovendien was ik bij Inksane terechtgekomen op aanraden van verschillende collega’s, dat gaf me ook het nodige vertrouwen. Hun ervaringen waren unaniem positief, van het klantvriendelijke onthaal tot het uiteindelijke resultaat. En inderdaad: ook bij mij verliep elke stap heel aangenaam. Toen ik het idee voor het design mailde, kreeg ik snel antwoord van Anke waarin ze me een artiest aanraadde die perfect aansloot bij de realistische stijl die ik voor ogen had. Daarna ben ik langsgegaan met een paar vragen, dat verliep allemaal heel vlot. Dus ik was meer dan ooit overtuigd om met Inksane in zee te gaan.”

Meer dan een cover-up

“Ik wou graag een sterk dier op mijn bovenarm – een panter of een luipaard. Uiteindelijk kozen we voor een luipaard om mijn oude tattoo te bedekken, de uitwerking ervan liet ik helemaal over aan Magnus. Ik gaf hem dus behoorlijk wat vrijheid en dat bleek de beste beslissing ooit. Hij maakte er een prachtig geheel van, met een jungle-achtige omkadering die hij helemaal doortrok tot aan mijn elleboog waar een lelijk litteken zat dat me al heel lang stoorde. Dankzij Magnus’ kunstige skills is er nu helemaal niets meer van te zien, niet van de oude tattoo, niet van mijn litteken. Echt een ongelooflijk mooi en natuurlijk resultaat waar ik heel blij mee ben!”

Enthousiaste reacties

“Dat mijn man en ouders – die geen echte voorstanders zijn van (grote) tattoos – omvergeblazen zijn door het resultaat, is voor mij dé bevestiging dat ik met Inksane de beste piste gekozen heb. Ze vinden mijn tatoeage heel erg mooi en met indrukwekkend veel gevoel voor precisie afgewerkt. Ik ben er ook heel trots op, en voel me er nog krachtiger door.”

John Doe
Designer

Waarom Inksane de go-to is voor een geslaagde tattoo?

“Inksane heeft meer dan mijn verwachtingen ingelost. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen, ze hebben een groot en divers aanbod aan artiesten zodat iedereen wel zijn ding vindt, en je krijgt prima nazorg in de vorm van uitleg en producten. Op een week tijd was mijn tattoo trouwens zo goed als volledig genezen.”

Wil je ook een betekenisvolle tattoo die jou en je kinderen dichter bij elkaar brengt? Neem contact op met Inksane

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday