Getuigenis Nele Decroos

“Omdat het een tattoo met betekenis is, was ik best nerveus. Maar dat bleek niet nodig.”

tattoo van Nele: 'framboosje'

Ontmoet: Nele

Nele liet twee tattoos zetten bij Inksane die verwijzen naar haar metekindje en de overwinning van een moeilijke tijd in haar leven. De 36-jarige kapster houdt zich graag creatief bezig, bijvoorbeeld met upcycling. Daarnaast is Nele een happy single die haar lijfspreuk ‘hoop doet leven’ vanaf nu voor altijd met zich mee draagt. 

Elke week interviewen we bij Inksane een klant die een getuigenis wilt delen rond de tattoo die gezet wordt. Deze week was het de beurt aan Nele. 

Na een lange, moeilijke periode kwam er twee jaar geleden weer een lichtpuntje in het leven van Nele, want ze werd meter van het dochtertje van haar broer. Dat gaf haar niet alleen veel levensvreugde, maar ook meteen inspiratie voor haar volgende tatoeage. “Mijn broer en zijn partner noemen hun dochtertje al liefkozend ‘framboosje’. Toen ik meter mocht worden, besloot ik een framboos te laten tatoeëren op mijn arm. Later kwam ik op de quote ‘hoop doet leven’, die symbool staat voor de zware jaren die ik gehad heb. Mijn oma, die naar Will Tura luisterde, zei het heel vaak. Vandaag is het mijn levensmotto, en dat wilde ik laten vereeuwigen.” Nele klopte daarvoor aan bij Inksane in Roeselare en kwam terecht bij tattoo artiest Adela.

Overtuigd bij het eerste contact

“Op de tattoobeurs in Brussel kwam ik voor het eerst in contact met Inksane. Ze sprongen er voor mij meteen uit met hun realistische designs en de enorme waaier aan stijlen die ze aanbieden. Ze hebben zoveel goede artiesten in huis, ieder met hun eigen signatuur waardoor ze de meest uiteenlopende genres aankunnen. Dus welke stijl je ook voor ogen hebt, je vindt er ongetwijfeld wat je zoekt.

Omdat ik overtuigd was, ben ik daarna meteen naar hun shop in Roeselare gegaan om een afspraak te maken voor mijn framboos-tatoeage. Dat doe ik het liefst face to face, ook omdat ik een foto van het design had dat ik wilde. Ik werd er enorm vriendelijk en warm onthaald, en ze stelden artiest Adela voor waarvan ze het werk toonden. Het kwam exact overeen met wat ik voor ogen had. Voor de quote-tattoo had ik een foto mee van het lettertype. Voor beide tatoeages kreeg ik een afspraak bij Adela.”

Gevoel van vertrouwen

“Ik was wel zenuwachtig deze keer, omdat het voor mij een tattoo met betekenis is: het moést goed zijn. Daarnaast kan ik niet zo goed tegen pijn. Bij mijn vorige tatoeages viel dat uiteindelijk wel mee, maar gezellig is toch anders. Gelukkig stelde Adela me helemaal op mijn gemak, ondanks een lichte taalbarrière: ze spreekt alleen Engels, en dat van mij is helaas niet zo goed. Maar toch verstonden we elkaar en had ik een gevoel van vertrouwen. Zeker omdat ze eerst een voorlopige tekening uitprobeerde en meteen bijstuurde als ze zag dat ik twijfelde. Dat gaf me zo’n gerust gevoel! Niets is er te veel, ze zijn bij Inksane heel klantgericht en ze pushen je niet om iets te laten zetten waar je niet helemaal achter staat.”

Perfect watercolor-effect

“Mijn vrees dat het watercolor-effect niet mooi zou uitkomen, bleek helemaal ongegrond. Adela heeft mijn foto minutieus gevolgd en perfect weergegeven op mijn arm. Je ziet geen vlekken, het is echt perfect. Ook de quote-tatoeage is heel mooi gelukt. Ik ben er superblij mee. En ook mijn omgeving is enthousiast: mijn ouders vonden de techniek heel sterk, mijn broer – die altijd heel eerlijk en rechtuit is – zei zelfs dat hij er enorm trots op is. Dat hij, als papa van mijn metekindje ‘framboosje’, het goedkeurde, betekent heel veel voor mij.”

Waarom Inksane de go-to is voor een geslaagde tattoo?

“Bij Inksane zijn ze gewoon in alle facetten heel professioneel, de shop is uiterst hygiënisch en ze zetten alleen iets als je zelf helemaal overtuigd bent. Je krijgt er een echt thuisgevoel, omdat ze zo vriendelijk en klantgericht zijn.”


Klant: Nele Decroos
Artiest: Adela del Rocio
Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday