Interview Shirley Vancompernolle

“Ik ben enorm blij dat ik de tattoo artiest toch vrijheid gegeven heb.”

Maak kennis met Shirley

Shirley kwam naar Inksane met het idee om een armsleeve te laten zetten. Shirley is 32 jaar en een grafisch designer wat haar een creatieve geest maakt. Ze is weg van Japanse anime-series die ze kijkt met haar lieve kat. Daarnaast spendeert ze graag tijd door te gamen en houdt ze van metalmuziek.  Ondanks haar twijfels rond haar armsleeve, is het haar levensleuze om altijd te doen waar jij je goed bij voelt, en niet wat een ander van je verwacht. Uiteindelijk volgde ze haar eigen advies op en resulteerden haar ideeën in een prachtig resultaat.

Grafisch designer Shirley Vancompernolle droomde al even van een volledige armsleeve en had heel wat losse ideeën in haar hoofd, maar ze slaagde er zelf niet in om de puzzel te leggen. Ze trok vervolgens met haar Japans geïnspireerde anime-designs naar Inksane. Tattoo artiest Gennadiy maakte er een totaalplaatje van én slaagde erin om een oude, deels weggelaserde tattoo te verbergen met dit design. “Ik was nooit echt tevreden met die tattoo, dus liet ik hem verwijderen. Maar dat bleek niet helemaal te lukken, waardoor ik jaren constant met lange mouwen rondliep, ook in de zomer. Dat dat nu wel weer kan, vind ik zo’n opluchting!”

Van angst naar vertrouwen

“Dat ik een sleeve wou, stond al even vast, maar ik was na de vorige tattoo-ervaring best wel bang om opnieuw de stap te zetten. Van die tattoo was ik nooit tevreden, dus liet ik hem weglaseren. Dat lukte maar deels, waardoor ik me echt schaamde, vooral in de zomer als iedereen met korte mouwen rondloopt. Dat durfde ik gewoon niet. Daarnaast was ik ook niet zeker over het design. Ik had wel ideeën, maar kon er geen samenhangend geheel van maken en twijfelde of het wel bij me paste.Bij Inksane voelde ik gelukkig meteen dat ik op de goede plek zat. Ik mailde een foto met wat ik in gedachten had en ook eentje van mijn oude tattoo. Vrij snel mailde Anke me terug en stelde ze een artiest voor, waarvan de stijl het dichtst bij de mijne aanleunt. De week nadien kon ik al langsgaan voor een eerste gesprek. En dat viel heel goed mee, iedereen was zo vriendelijk en Gennadiy nam meteen mijn twijfels weg. Hij gaf ook heel nuttig advies, want zo wou ik een tekst op mijn pols, waarover Gennadiy zijn twijfels had. Toen we het uitprobeerden met tijdelijke inkt, bleek hij toch gelijk te hebben.”

Mooier dan verwacht

“Gennadiy gaf me meteen vertrouwen door zijn deskundigheid, waardoor ik hem verder ook de vrijheid gegeven heb om bepaalde dingen al dan niet uit te werken. Zo stelde hij voor om rood in het design te verwerken – waar ik dan eerst wat sceptisch over was – maar dat bleek toch echt een schot in de roos. Het resultaat is gewoonweg prachtig. Mooier zelfs dan ik verwacht had. Gennadiy had enorm goede ideeën en kon de puzzel leggen. Gelukkig, want in mijn hoofd was het een echte warboel.”

Uniek design van een echte professional

“In mijn design, dat geïnspireerd is door mijn geliefde anime-series, zitten verschillende zaken verwerkt, die allemaal symbool staan voor de moeilijke jaren die ik al doorstaan heb. De Red Spider lily flowers, de slang die over mijn arm gewikkeld is, twee hoofden die gebaseerd zijn op een hoofdpersonage uit een anime-serie, waarvan ik vind dat ik veel gelijkenissen heb …

Dankzij deze tattoo kijk ik sterker en met trots terug op die periode. Het herinnert me er vooral aan hoe ik erdoor geraakt ben. Ik merk dat veel mensen dit design zelf niet willen, maar ze zeggen wel dat het een prachtige, speciale tattoo is. De leukste reactie die ik kreeg? Dit is geen tattoo die je bij een artiest achter de hoek kunt laten zetten, je ziet dat het door een professional gedaan is die uniek is in zijn designs.”

Waarom Inksane de go-to is voor een geslaagde tattoo?

“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Inksane, dankzij het warme onthaal en de professionaliteit van de artiest. Dat nam meteen mijn angsten weg, zoveel zelfs dat ik hem vrijheid gegeven heb in de uitwerking van het design. Het is echt een prachtig resultaat geworden dat helemaal past bij wie ik ben en waarvoor ik sta.”


Klant: Shirley Vancompernolle
Artiest: Gennadiy Golovach
Tattoo artiest Gennady

Wil je ook een high quality tattoo die een belangrijke betekenis voor je heeft? Neem contact op met Inksane.

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday