TATTOO
IDEAS

Wanneer de inspiratie op is. 

Bij een tattoo ga je niet over een nacht ijs: je wil een originele tattoo, je moet de plek op je lichaam bepalen, wil je het in zwart en grijs of in kleur en zo veel meer. Maar waar haal jij uw tattoo ideas?

Je kunt tattoos met een laser verwijderen, of ze verbergen met een cover-up tattoo, maar eigenlijk moet je met een tattoo rondlopen, waarop je de rest van je leven trots bent. 

De tattoo moet helemaal je ding zijn. Een tattoo-ontwerp waarbij er ruimte is voor jouw mening, een tattoo gebaseerd op jouw ideas. 

Maar waar moet je die ideeën vinden?

 
tattoo apprenticeship

Wat is een originele tattoo?

Sommige klanten brengen een afbeelding mee, en vragen om exact dezelfde tattoo. Dit is geen originele tattoo; je zou het zelfs plagiaat kunnen noemen.

Die klant had een origineel idee voor een tattoo, de oorspronkelijke tattoo artiest heeft veel tijd in zijn ontwerp gestoken, de klant heeft die tattoo artiest voor het design en tattoo betaald, en tot slot jij wil met de eer gaan lopen. Zo werkt het niet. Waar haal jij uw tattoo ideas?

Een originele tattoo past bij jou. Je kunt inspiratie bij allerlei tattoo artiesten opdoen. We raden dit zelfs aan!
Bijna elke tattoo artiest/studio heeft een Facebook of Instagram-pagina, ook Inksane.

Doe zo veel mogelijk ideeën op: welke stijlen vind je leuk, welke onderwerpen spreken je aan, wil je een tattoo in kleur of zwart en grijs. 

Wanneer je deze knopen hebt doorgehakt, kun je met je idee een tattoo artiest benaderen en vragen of hij een origineel design voor jou wil ontwerpen

Hoe vind ik een origineel tattoo idea?

Heb je totaal geen tattoo ideas. Vraagt het aan een tattoo artiest. Een goede tattoo artiest zal nooit twee keer compleet hetzelfde design tatoeëren (tenzij het over vriendschapstattoos gaat). 

Inspiratie en ideeën kun je overal opdoen: in het dagelijks leven, in films, maar ook in je verbeelding. Niks is gek genoeg!

Online vind je veel tattoos terug: niet alleen op Facebook en Instagram, maar bijvoorbeeld ook op Pinterest. Bewaar je favoriete designs op je eigen Pinterest-bord, en misschien ontwikkel je een duidelijke voorkeur. 

De tattoo kan een diepe betekenis voor jou hebben, maar dat hoeft niet. De tattoo kan evengoed een levend kunstwerk zijn. 

 

Elke tattoo artiest heeft een specialisatie.

Aan de beenhouwer vraag je geen brood, en aan de bakker geen vlees. Elk heeft zich op één domein gefocust, en zo is het ook bij tattoo artiesten.

Er zijn tientallen tattoostijlen, maar elke artiest heeft zijn voorkeur en sterktes.
Sommige tattoo artiesten doen alleen maar portretten, andere bio-mechanic of old school.

Weet je niet welke Inksane tattoo artiest het meest geschikt is voor jouw tattoo idee?
Geen zorgen! Als je alle info met onze receptie deelt, dan kunnen ze je onmiddellijk bij de correcte artiest inboeken.

 

Welke stijlen bestaan er?

Er bestaan behooorlijk veel tattoostijlen: de ene stijl is niet beter dan de andere. Het gaat over persoonlijke voorkeur.

Sommige artiesten combineren verschillende stijlen, dus je kunt niet elke tattoo in een hokje plaatsen.

Als je weet in welke stijl je jouw tattoo wil, heb je al een grote stap vooruit gemaakt.
Dan kun je onze receptie gratis contacteren: zij zullen samen met jou alle mogelijke artiesten in jouw favoriete tattoostijl overlopen. Als je wil, kun je ook een afspraak inboeken.

 
Inksane nieuwsbrief: allerhande tattoos
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontdek hoe onze tattoo studio in z'n werk gaat.

Help!

  • Weet je niet of jouw idee duidelijk genoeg is?
  • Twijfel je over de plaatsing?
  • Wil je weten hoeveel de tattoo zal kosten?

We zijn er om te helpen! Je kan langskomen voor een gratis gesprek, of onze FAQ doornemen.

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday