LELIE TATTOO

WE ARE ALL FAIRIES LIVING UNDERNEATH A LEAF OF A LILY PAD.

De lelie tattoo kunnen we niet vatten in één beeld. Dit geslacht van bloemen kent meer dan 100 soorten. De lelie is gekend voor haar kleurrijke, grote bloemen én fantastische geuren.

Naast de schoonheid van de bloem, schuilen er ook heel wat figuurlijke betekenissen achter de lelie. Kom meer te weten over het ontstaan en de verschillende stijlen in dit artikel.

 

betekenis van de tatoeage

Er bestaan aanzienlijk veel legendes en sages over deze bloem. Zo vereren de Fransen de lelie als het koninklijke symbool en gebruikten de Egyptenaren het om hun doden te prijzen.

 

Bij ons staat de lelie gekend voor zuiverheid. De kleurrijke bloemen representeren meestal eeuwig leven en herboren worden. Donkere lelies staan voor verborgen verlangens. De oranje lelie dan weer voor originaliteit.

Maar wat kan je ermee doen als tattoo? 

 

Lelie tatoeage designs

Je kunt alle kanten uitgaan met een lelie tattoo design. Wil je een ontwerp met enkel de bloem? Of een ontwerp met de bloem en een toevoeging erbij zoals dier of persoon? Daag ons uit om een stijl te vinden, waarin wij geen lelie kunnen verwerken! 

 

Geïnteresseerd in een lelie tattoo? Neem contact op met onze receptie

Deze info is gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus geen tattoo-afspraak vast te leggen. 

De recepties van de verschillende shops kan je via deze link bereiken.

 

Maak een afspraak

Wil je een lelie tattoo?

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday