bovenarm tattoo

één van de meest populaire plaatsen om een tattoo te zetten

De bovenarm is één van de populairste plaatsen voor een tatoeage. Dit komt omdat de bovenarm veel mogelijkheden en plaats biedt, ook de vorm van dit lichaamsdeel leent zich perfect voor een tattoo.

Er zijn dan ook verschillende stijlen mogelijk op deze plaats, van verschillende groottes tot verschillende stijlen en verder. Lees hier meer om alles te weten te komen over bovenarm tattoos.

 
bovenarm-tattoo-alex-juk-elephant

Informatie over bovenarm tattoos

Een dergelijke tattoo wordt dus geplaatst op de bovenarm, zoals de naam al suggereert. Dit wordt boven de elleboog getatoeëerd. Daarnaast kan je ook een volledige of een halve sleeve laten zetten. Die zijn dan ook makkelijk te verbergen door middel van lange mouwen. Dit kan handig zijn als je werkgever geen grote fan van tatoeages is, maar dit is al heel veel verminderd.

Doordat er veel ruimte is op de bovenarm zijn verschillende stijlen en formaten mogelijk. Wil je eerder een klein design voor je bovenarm tattoo? Dit valt perfect te regelen. Hetzelfde geldt voor heel grote en gedetailleerde tattoos: quasi alles is mogelijk. Een kleine tattoo zal wel in de weg staan indien je later een sleeve wil laten zetten.

 

Doet een bovenarm tattoo pijn?

Pijn is relatief en heel subjectief, maar toch geven we mee dat de buitenkant van de bovenarm één van de minst pijnlijke plekken is voor een tatoeage. De binnenkant van de bovenarm is een ander verhaal. De huid is hier dun, dus dit zal een redelijk pijnlijke plaats zijn voor je tatoeage.

Een tattoo op de achterkant van je bovenarm is ook perfect mogelijk. Het lijkt misschien minder vanzelfsprekend, maar het brengt vaak mooie resultaten voort. De pijn is ook hier wel te doen..

 
tattoo-bloemen-flowers-op-achterkant-arm

bovenarm tattoo inspiratie

Er zijn uiteraard verschillende opties bij de plaatsing, groottes en designs. Eén van deze opties is een sleeve. Wil je je hele arm volzetten met tatoeages? Dit noemt men dus een volledige sleeve. Wil je een sleeve alleen op de bovenarm? Dit heet een halve sleeve en dit is dus ook perfect mogelijk. De tatoeage bedekt in dit geval de hele bovenarm m.a.w. de tattoo wordt rondom de hele bovenarm geplaatst. Een sleeve die op de bovenarm tot deels onder de elleboog gezet wordt , noemt men een drie kwart sleeve. Je kunt deze sleeve ook laten doorlopen over de borst heen. 

Hieronder vind je alvast heel wat inspiratie voor tattoos op de bovenarm.

 

Wil je een bovenarm tattoo laten zetten? Aarzel dan niet en contacteer ons hier.
Onze receptie zal aandachtig luisteren en je vervolgens met de meest geschikte artiest matchen.
Deze info is gratis en vrijblijvend. Je bent zeker niet verplicht om een afspraak vast te leggen.

Nog vragen?  Scrol gerust eens doorheen onze FAQ-lijst. 

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday