kolibrie
tattoo

may my faith always be at the end of the day like a hummingbird… returning to its favorite flower.

De kolibrie staat in de dierenwereld bekend om haar snelle vleugelslag en haar vermogen om achteruit te vliegen. In de tattoowereld is ze vooral gekend als een kleurrijk en delicaat vogeltje. 

Bij Inksane kunnen we je helpen om de perfecte artiest te vinden voor jouw kolibrie tattoo.

 

overlevingskracht en hardwerkend

Een kolibrie, of ook wel een hummingbird genoemd, is een klein vogeltje en moet daarom harder werken om te overleven. De vogel vliegt van bloem tot bloem opzoek naar de zoetste nectar. Met andere woorden: opzoek naar wat hem het gelukkigst maakt. Zo symboliseert hij de vreugde van het leven. De kolibrie staat symbool voor overlevingskracht en wordt vaak gezet door mensen die een enorme rugzak met zich mee dragen. Naast de symbolische betekenis, wordt hij ook gezet voor zijn schoonheid en kleuren. Want, niet elke tattoo moet een betekenis hebben.

 

Fotorealisme kleur en fine art

Een kolibrie kan in verschillende stijlen gezet worden, neem voor inspiratie zeker een kijkje op de stijlenpagina. Voor kolibries zijn de stijlen fotorealisme kleur en fine line uiterst geschikt, maar jij kiest uiteraard zelf welke stijl het beste bij jou past! Hieronder vind je een paar voorbeelden van kolibrie tattoos. Alle designs hieronder zijn gezet door artiesten bij Inksane. De mogelijkheid bestaat ook om je tattoo in zwart-wit te zetten.

 

Ben je overtuigd, en klaar voor een kolibrie tattoo?

Stuur een mailtje naar onze receptie of kom langs met je ideeën en andere belangrijke info. Zij zullen je matchen met de beste artiest. De receptie kan je ook een richtprijs meegeven.

Deze info is gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus geen afspraak vast te leggen.

De recepties van de verschillende shops kun je via deze link bereiken!

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday