Een half jaar geleden zijn we met veel enthousiamse begonnen aan een nieuw avontuur met de opening van de Inksane tattoostudio Sint-Niklaas.

Shopmanager Maxim en de drie vaste artiestes (Christa, Jana en Marta) zijn er met volle overgave ingevlogen om van deze nieuwe tattooshop in Oost-Vlaanderen een succesverhaal te maken.
Met een fantastisch openingsweekend en een vlekkeloze opstart zag het er alvast hoopvol uit. Maar niemand kon toen voorspellen dat amper drie maanden later de hele wereld zowaar volledig stil zou liggen. Door de uitbraak van het coronavirus en de bijhorende lockdown maatregelen moesten alle niet-essentiële winkels/zaken, dus ook onze tattooshops, verplicht de deuren sluiten.

Problematisch?

Mogelijks, maar problemen zijn er om opgelost te worden. Wij wilden allesbehalve stil blijven zitten en zijn dan maar op zoek gegaan naar andere manieren om ook tijdens deze verplichte pauze dicht bij onze klanten te blijven! (Virtueel weliswaar, want #socialdistancing natuurlijk.)

Onze nieuwe shop was uiteraard al regelmatig actief op social media zoals Facebook en Instagram, maar tijdens de lockdownperiode hebben we nu ook onze eerste stapjes gezet op YouTube. We vroegen onze volgers wat ze altijd al hebben willen weten van een tattooartiest en zijn daarmee aan de slag gegaan. In een tiendelige videoreeks beantwoorden we, samen met het artiestenteam van Inksane Roeselare en een aantal van onze internationale gastartiesten, jullie meestgestelde vragen zoals “Wat is de pijnlijkste plaats om een tattoo te laten zetten?” of “Hoe kan ik zelf beginnen met tattoëren?”. Je kan het resultaat hier bekijken.

Het is geen geheim dat deze corona situatie voor elke beginnende nieuwe zaak uitdagend, en zelfs mogelijks dramatisch, kon zijn.

But what doesn’t kill you, makes you stronger.

En dus zijn we ontzettend blij dat we vanaf 19 mei opnieuw onze eerste klanten mogen verwelkomen in de tattoostudio. Wij zijn klaar om met nog meer spirit er opnieuw helemaal voor te gaan!

Wil jij ook door ons verwelkomt worden? Boek dan snel je afspraak!