Tattoo Brussel

Hoe werkt het?

Wil je een nieuwe tattoo, maar ben je nog niet helemaal zeker wat je wil zetten en door wie?

De getrainde mensen aan onze receptie staan klaar om naar jouw verhaal te luisteren. Ontdek onze unieke service: ‘tattoo match making’. Door wat context over jouw idee te delen, kunnen wij de ideale tattooartiesten voorstellen en verder toelichten. Elk van onze artiesten heeft zijn eigen prijs en wachttijd. Wij begeleiden jou bij het bepalen wat belangrijk voor jou is.

Lees hier hoe wij te werk gaan, in hoeverre je jezelf moet voorbereiden (of niet 🙂 ), en ontdek wie welke rol vervult in ons team.

 

Meest gestelde vragen

Vragen? Stel ze gerust :), hier zijn alvast de meest gestelde.

Stoor ik niet?

Neen, nooit, want onze receptie staat altijd open, zowel voor spontane bezoeken als geplande afspraken. Onze belangrijkste taak? Babbelen. Dankzij onze permanente receptie kunnen onze artiesten ongestoord en met volledige focus hun werk verderzetten.

Is brussel wel bereikbaar?

Jazeker. Brussel is gemakkelijk bereikbaar via de trein en metro. Er zijn voldoende efficiënte openbaar vervoerverbindingen. Kom dus zeker eens langs!

Wat als ik een groot project heb bij een gastartiest?

Als je een groter project hebt bij een gastartiest moet je jou zeker geen zorgen maken. Gastartiesten komen niet slechts eenmaal, maar staan klaar voor meerdere sessies en duurzame samenwerkingen.

Waarom kiezen voor Inksane?

Wat ons anders maakt

Laat het eindeloze artiest onderzoek achterwege. Inksane artiesten ondergaan een grondige screening voor ze aan jou worden voorgesteld. Wij nemen de zorgen weg, zodat jij met vertrouwen je perfecte tattoo ervaring tegemoet kunt gaan.

Bij ons heeft elke artiest zijn eigen specialiteit, en onze receptie kent elke artiest persoonlijk, inclusief zijn specialisatie. Lijnwerk tattoos worden toevertrouwd aan onze lijnwerk specialist, portretten aan onze portretspecialisten, etc..

Geen zorgen als je nog niet zeker bent; je kunt langskomen en samen met ons jouw verhaal vormgeven. Het is ons doel om je te begeleiden en inzichten te bieden, zodat jouw idee kan groeien en tot leven kan komen.

Wij selecteren onze gastartiesten wereldwijd. Alleen degenen met de hoogste technische en artistieke kennis, ervaring, enthousiasme en integriteit worden geaccepteerd. Ons strenge selectieproces zorgt ervoor dat we meer artiesten afwijzen dan dat we er aannemen.

Bij toenemende wachttijden voegen wij een extra gastartiest toe aan ons team, zodat je altijd op korte termijn bij ons terecht kunt. Wij bouwen al 10 jaar aan een heel dynamisch team, waardoor we flexibel kunnen schakelen met vertrouwde professionals.

Onze tattoo artiesten kunnen zich volledig concentreren doordat Michael de administratie voor zich neemt, Tom de marketing en Danny de verwelkoming. Door deze combinatie aan skills kan een Inksane artiest ECHT artiest zijn.

4,8/5

+ 24K volgers

Wat onze klanten van ons zeggen:

"Zeer tevreden met mijn tattoo die ik hier 2 dagen geleden heb laten zetten. De plek was netjes, ik werd goed ontvangen en de tattooartist (Lana) was super professioneel en nam de tijd om met mij de designs te herbekijken en luisterde naar al mijn wensen. Een aanrader!"
Astrid Delsaert
Klant

Maak kennis met ons team

Inksane Brussel

Michael is de eigenaar van Inksane Brussel.

Lana is een van de vaste tattoo artiesten in Brussel.

Mare is een bezige bij en gedreven in alles wat ze doet. Als de enige piercer bij Inksane Brussel staat ze gekend voor de tijd die ze neemt voor haar klanten. 

brussel

5/5

Drukpersstraat 3
1000 Brussel

Phone: 0473 / 23 42 64
Piercings:
Donderdag 16u-20u
Zaterdag: 11u-18u
E-mail: brussels@inksane.be
BTW-nr: BE0769545342

Openingsuren

Tuesday: 11:00 – 18:00
Wednesday: 11:00 – 18:00
Thursday: 11:00 – 20:00
Friday: 11:00 – 18:00
Saturday: 11:00 – 18:00
Sunday: closed
Monday: closed

Tijdens de openingsuren kan je altijd langskomen voor GRATIS info, met of zonder afspraak.

Michael:

Route

Met het openbaar vervoer:
Neem vanaf station Brussel-Zuid metro 2 rinchting Elisabeth, en stap uit aan halte Madou. Volg Bd Du Régent en sla dan rechtsaf naar de Leuvensstraat. Ga daarna links naar de Drukpersstraat. Een wandeling van een 5-tal minuten.

Parking:
Je kan in de omliggende straten betalend parkeren. Op een korte wandelafstand ligt parking Spectrum.
Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday