Yens van De Mol wordt een tattoo rijker tijdens Gossip Guy podcast

Yens Wittebrouck kennen jullie waarschijnlijk al door De Mol. Tijdens de opnames van De Mol had hij net te veel vertrouwen op een kansspel en als gevolg heeft Yens samen met zijn medespelers een matching tattoo geplaatst.

Een banaan op pootjes.

Achteraf gezien had Yens toch geen zin om precies dezelfde tatoeage te hebben, dus heeft hij er nog een aanvallende wortel bij laten plaatsen. Nog meer recent, kreeg het gevecht tussen de wortel en de banaan een mooie afsluiting.

Zo heeft hij samen met zijn 5 andere collega’s een kleine banaan laten tattooëren. Waarom een banaan? Het viel in de thema van hun meest recente opdracht.

Zoals Yens meedeelde in de Gossip Guy podcast met Ender Scholtens (die we ook hebben getatoeëerd trouwens), is hij eigenlijk niet echt een fan van matching tattoos. Spijt heeft hij er niet van gehad, maar om het toch een twist te geven heeft hij een ninja wortel erbij laten zetten die zijn banaantje aanviel.

De strijd

Tijdens de opnames van De Mol daagde medekandidaat Sven, Yens uit op een kansspel. Het kansspel was namelijk ‘Wat is de kans’ waarbij twee spelers een getal moeten geven op hetzelfde moment. Is de uitkomst hetzelfde getal of is de som van de getallen gelijk aan 10, dan moet de uitgedaagde een ‘taak’ uitvoeren. Guess what, Yens en Sven hadden exact de som van 10 gegooid, maar dat betekende dat iedereen dan hetzelfde moest laten zetten.

En de winnaar is...

Tijdens de Gossip Guy podcast heeft Ender het briljante idee gehad om het verhaal voor Yens te eindigen door een vervolg tattoo te laten zetten. Yens had geen seconde getwijfeld en ging er gewoon voor. That’s where we come in.

Willy (@avondmaal op IG) had op voorhand al een ontwerp gemaakt waar Yens verliefd op werd. Onze vaste artiest Gennadiy is dus aan de slag gegaan. Het resultaat? Een juichend ninja wortel boven de verslagen banaan.

Achteraf hebben we Ender zelf ook zijn eerste tattoo gegeven, maar daar kan je hier over lezen!

Wat vinden jullie over het einde van dit verhaal? Zouden jullie impulsief een tattoo laten zetten met jullie vrienden? Laat zeker iets weten, we zijn benieuwd!

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday