Getuigenis van Dennis Gardin

“Ik wist dat een cover-up van mijn tattoo niet makkelijk zou zijn, maar dit resultaat overtreft al mijn verwachtingen”

Op zeventienjarige leeftijd liet Dennis een arend tatoeëren op zijn bovenarm. Een impulsieve beslissing die na vele jaren letterlijk helemaal vervaagde. “Je zag eigenlijk nog amper iets van de tattoo. Ik heb tien jaar getwijfeld of ik ze zou laten bijwerken of laten coveren. Maar omdat ik toch niet zo tevreden was over de kwaliteit, koos ik voor het laatste”, aldus Dennis. Via vrienden kwam hij bij Inksane in Roeselare terecht. “Ze waren er al meermaals geweest en heel tevreden, dus ik maakte er ook een afspraak.”

Over Dennis

Hier ontmoeten we Dennis, een 42-jarige ramenwasser. Hij beheerst niet alleen de kunst van de vlekkeloze glans, maar hij trekt ook elk jaar naar Graspop waar hij zijn passie voor metal – en rockmuziek kan uitdrukken. De ruige gitaren en harde bas dompelen hem onder in een wereld waar hij volledig zichzelf kan zijn. Let op: schijn bedriegt. Achter zijn stoere harnas schuilt een zachte familieman. Samen met zijn vrouw zijn ze gezegend met twee kinderen die hun gezin compleet maken.

Van arend naar wolf

Wat die nieuwe tattoo dan moest worden, was nog niet meteen duidelijk voor Dennis. “Ik wilde niet dezelfde fout maken als in mijn tienerjaren, en deze keer goed nadenken over wat ik wel wou. Tijdens mijn opzoekwerk kwam ik stilaan op ideeën, waaronder een wolf. Met die voorbeelden stapte ik naar Inksane. Daar hielpen ze me meteen goed verder, want ze zochten online mee naar ontwerpen en dachten mee in functie van mogelijkheden. Want vermits het een cover-up is, moet je wel met een aantal beperkingen rekeningen houden. En daar hadden ze bij Inksane meteen een goed zicht op. Omdat het nieuwe design een wolf zou worden, matchten ze me met Magnus die qua stijl ook echt aanleunde bij wat ik voor ogen had.”

Gevoel van vertrouwen

“Angst of twijfels had ik niet, want de eerste begeleiding bij Inksane gaf me, in combinatie met hun vakkennis, meteen een gevoel van vertrouwen. Ook toen ik bij Magnus zelf in de tattoo-stoel terechtkwam. Hij luisterde aandachtig naar wat ik wou, werkte een ontwerp uit, en printte het af op ware grootte voor hij effectief begon. Zo kreeg ik al een goed eerste zicht op wat het zou worden. De eerste sessie nam ongeveer acht uur in beslag, binnenkort zal ik nog even terug moeten voor een tweede sessie waarin de details gefinetuned worden”.

Maar ook al is het nog niet helemaal af, je ziet gewoon dat het op een professionele manier en met veel precisie gezet werd. Heel realistisch ook. Ongelooflijk straf dat iemand dat zo uit de losse pols kan. Pure kunst! Ook familie, collega’s en vrienden zijn enthousiast. Zelfs mijn schoonmoeder, van wie ik het niet meteen verwachtte, is enorm positief. (lacht) En mijn echtgenote was zo onder de indruk dat ze besloot om voor zichzelf een afspraak bij Inksane te maken. Voor mij overtreft het alle verwachtingen, want ik wist dat een cover-up niet makkelijk was. Dankzij de vakkennis en techniek van Inksane is het prachtig geworden!”

Waarom Inksane de go-to is voor een geslaagde tattoo?

“Ik was echt verrast door de klantvriendelijkheid bij Inksane. Geen enkele vraag is hen te veel, en ze maken je wegwijs in hun ruime aanbod van artiesten en stijlen. Zo weet je beter wie bij jou en je gewenste stijl past. Dat is moeilijk om op eigen houtje te doen, en als je naar een eenmanszaak gaat, blijft het een gok of het wel een match is. Bij Inksane vind je voor ieder wat wils. Daarnaast werken ze superhygiënisch, het lijkt wel een dokterspraktijk. Dat viel me meteen op.”


Klant: Dennis Gardin
Artiest: Oleg Magnus

Wil je ook een betekenisvolle tattoo die verwijst naar een belangrijke periode uit je leven? Neem contact op met Inksane

Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday