Realistische tattoo België

Het voornaamste uitgangspunt van onze tattooshop is fotorealisme en tattoo portretten. Dat wil daarom niet zeggen dat andere stijlen uitgesloten worden want u kunt voor elke stijl bij ons terecht!

Inksane Tattoo & Piercing is een tattooshop in Roeselare (België) die werkt met zowel vaste lokale artiesten als gastartiesten die afkomstig zijn uit Europa of verder. U hoeft dus niet naar het buitenland te gaan om jouw ontwerp te laten uitvoeren want wij brengen deze buitenlandse artiesten naar Roeselare!


Bij fotorealisme is het ons doel om de foto zo echt mogelijk te kopiëren op uw lichaam. Daarbij vertrekken we vanuit schaduwen en details. Bij fotorealistische tattoos wordt nooit (of zelden) gebruik gemaakt van lijnen. De typische zwarte outline rond uw tattoo is dus niet aanwezig waardoor we een erg mooie en levensechte tattoo creëren. Ook krijgen deze ontwerpen vaak een 3D-effect door het gebruik van schaduwen. Daarnaast kunt u de keuze maken om uw foto in zwart-wit of in kleur te laten tatoeëren.

Weet u niet goed wat te doen met al de verschillende stijlen of weet u nog niet precies wat u met de foto wilt doen, dan helpt onze receptioniste u graag verder. U kunt met een foto en/of idee naar de shop komen en hier laten bepalen wie volgens ons het meest geschikt is om uw ontwerp uit te voeren.

Wat zijn onze tattooprijzen?

Om ons op voorhand al een beetje een idee te geven over wat u wilt, kunt u via onze wizard enkele vraagjes beantwoorden. Dan verwerken wij deze informatie voor u en gaan we op voorhand al op zoek naar de perfecte persoon voor uw ontwerp! Na het verwerken van uw informatie kunnen wij voor u ook inschatten wat de prijs van uw tattoo ongeveer zal zijn.

Indien u zelf al een idee hebt over wat u met uw foto wilt doen, dan kunt u via artiesten & wachttijden linken zien waar foto's en de social media van al onze artiesten te zien zijn. Daar kunt u eerder gezette tattoos en ontwerpen zien zodat u zich een idee kunt vormen over wat precies de stijl van onze verschillende artiesten is. De keuze is daarna aan u om te beslissen welke artiest het meest aansluit bij uw idee. Op deze pagina kunt u ook nagaan in welke periode u deze artiest kan boeken.

Voor verdere informatie, boekingen of prijsschattingen kunt u terecht op onze contactpagina .

Bent u op zoek naar onze wachttijden? klik hier.
Wil u een lijst van onze artiesten zien? klik hier.
Wil u iets inboeken? klik hier.
Lees ook eens onze blog! klik hier.
Bekijk onze verschillende stijlen! klik hier.Blijf op de hoogte van onze nieuwe gastartiesten en schrijf je in voor onze e-maillijst bovenaan de pagina!