Onze gastartiesten

Zoals u misschien wel weet, werken wij dagelijks samen met gastartiesten. Omdat dat zo'n belangrijk deel van onze studio is, willen wij u wat beter bekend maken met het systeem.

Wat zijn gastartiesten?


Gastartiesten zijn tattoo-artiesten die vanuit het buitenland naar onze shop reizen om hier een bepaalde periode te komen tatoeëren. Eigenlijk kan je het concept een beetje vergelijken met een tattoo-conventie, maar dan het hele jaar door en op een kleinere schaal. Omdat we keuze hebben uit de beste tattoo-artiesten in Europa, of soms zelfs van de hele wereld, kunnen we per stijl de beste selectie maken. Zo bent u zeker dat de gastartiest die jouw tattoo zet een expert is in die stijl. Een tattoo laten zetten bij een buitenlandse artiest is vaak een unieke kans, aangezien sommige artiesten hier maar eenmalig voor enkele weken zijn!

Hoe werkt het?

Telkens er een nieuwe gastartiest komt, kondigen we die aan op onze Facebook en Instagram. Vanaf dan kunt u werken bij hen inboeken.
Elke gastartiest werkt aan een eigen prijs per sessie of per uur. Als u een project in gedachten hebt dat bij de stijl van een bepaalde artiest zou passen, kunt u altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie rond de kostprijs, beschikbaarheden en het aantal sessies dat nodig zal zijn.
Omgekeerd ook, als u een bepaalde tattoo/onderwerp voor tattoo in gedachten heeft, kan u bij ons informeren. Wij begeleiden u in welk genre het beste geschikt is voor dit ontwerp, en dus welke (gast)artiest hiervoor gepast is.
Eenmaal we de geschikte tattoo-artiest en uw idee weten, kunnen we u informeren over prijs en aantal sessies, en dan kan u kiezen wat u er mee doet.

U kan dus vertrouwen op onze expertise om uw tattoo idee te matchen met de specialist in het gepaste genre.

Het kan wel gebeuren dat, als de artiest hier maar eenmalig voor een beperkte tijd is, en u wenst een groot stuk, uw sessies vrij kort bij elkaar geplaatst zullen worden. Hierbij moet u rekening houden met het feit dat twee of drie sessies op opeenvolgende dagen mogelijk is, maar vrij zwaar. Vier sessies na elkaar zijn enkel geschikt voor doorwinterde tattoo-fanaten die tegen redelijk wat pijn kunnen.
Het is dus aan u om uw eigen pijngrens in te schatten.
Veel van onze gasten komen wel frequent terug, dus zo kan u wel een groter stuk spreiden in tijd


Komt u van ver en wilt u in Roeselare blijven overnachten, zodat u niet enkele dagen na elkaar een grote afstand moet reizen? Dat kan zeker: het Parkhotel van Roeselare ligt op wandelafstand van onze shop!

Prachtige werken van onze gastartiesten!


Augulis Augis
Jura Bedic
Stanislav Buliga
Gennadiy Golovach
Gombos Andras
Roman Hide
Kam Azat
Dmitry Khmarsky
Kolomachenko Yasik
Krizsan Zoltan
Magnus Oleg
Dan Mihalache
George Paunescu
Olga Sergeeva
Dima Sergeev
Lego
Eni Bregu


Bent u op zoek naar onze wachttijden? klik hier.
Wil u een lijst van onze artiesten zien? klik hier.
Wil u prijs aanvragen? klik hier.
Wil u iets inboeken? klik hier.
Onze contactgegevens vind u hier.
Lees ook eens onze blog! klik hier.Blijf op de hoogte van onze nieuwe gastartiesten en schrijf je in voor onze e-maillijst bovenaan de pagina!