Tattoo Brugge

INKSANE BRUGGE

Hoe werkt het?

Wil je een nieuwe tattoo laten zetten, maar ben je nog niet zeker wat en door wie?

Kom langs bij onze getrainde receptie voor jouw persoonlijke tattoo-advies!

Met onze ‘tattoo match making‘-service koppelen we jou aan de geschikte artiest met zijn eigen prijs en wachttijd. Laat ons je begeleiden bij het vinden van wat voor jou echt belangrijk is.

Je kan bij ons langskomen tijdens onze openingsuren (onderaan deze pagina), zonder afspraak, om je idee vrijblijvend te overleggen.

Ontdek hier hoe ons proces werkt en wie welke rol vervult in ons team. Maak je klaar voor een unieke tattoo-ervaring!

Meest gestelde vragen

Je kan ons alles vragen :), maar hieronder vind je de meest voorkomende.

Stoor ik niet?

Neen, nooit, want onze receptie is er speciaal voor mensen die zonder (of met) afspraak willen langskomen. Onze hoofdtaak is babbelen. Doordat wij een permanente receptie beschikbaar hebben voor u, kunnen onze artiesten ondertussen ongestoord en gefocust hun werk verder zetten.

Ik wil nog niet inboeken.

Geen druk! Voel je vrij om langs te komen voor een gesprek, zonder enige verplichtingen om een afspraak te maken. We begrijpen dat een tattoo een belangrijke beslissing is en delen graag onze passie en expertise met je. Hopelijk tot snel!

Is een tattoo duur?

De prijs van een tattoo kan soms anders uitvallen dan je verwacht had. Je weet het pas zeker nadat je bij ons langs bent gekomen om je verhaal te doen. Wij kunnen jou de verschillende prijsopties laten zien.

Waarom kiezen voor Inksane?

Wat ons anders maakt

Houd je niet bezig met avonden lang artiest onderzoek te voeren uit angst om spijt te krijgen van je tattoo. Bij Inksane screenen we onze artiesten zorgvuldig voor we ze aan jou voorstellen.

Elk van onze artiesten heeft zijn eigen specialisatie, en onze receptie kent de expertise van elke artiest. Bij Inksane wordt een lijnwerk tattoo gezet door de lijnwerk specialist, portretten door onze portretspecialisten, etc…

Je hoeft nog niet 100% zeker te zijn voordat je langskomt. Het is onze taak om jou te assisteren bij het vormgeven en ontwikkelen van jouw verhaal. We bieden inzichten waarmee je verder kan gaan, zelfs als je nog in de verkennende fase zit.

Jessica is uiterst kieskeurig in haar selectie en accepteert enkel het crème de la crème van tattoo artiesten. Ze verwelkomt alleen zij die streven naar voortdurende groei en excellentie in hun vak.

Bij oplopende wachttijden voegen wij direct een extra gastartiest toe aan het team. Zo kan je altijd op korte termijn bij ons terecht. Wij werken al 10 jaar aan een uiterst dynamisch team, waardoor we snel kunnen inspelen met vertrouwde professionals.

Jessica zorgt voor alle communicatie bij Inksane Sint-Truiden, waar zij haar klein en dynamisch team ondersteunt. Voor andere zaken, zoals marketing, krijgt ze ondersteuning van Inksane Roeselare. Samen streven we naar de beste tattoo-ervaring!

Inksane Brugge is een franchise van Inksane Roeselare.

Hieronder enkele statistieken van Inksane Roeselare:

4,9/5

+ 24K volgers

Wat onze klanten van ons zeggen:

“Mijn passie voor de zee werd perfect vertaald naar een echt kunstwerk. Eerder liet ik al eens twee kleinere tattoos zetten, maar nog nooit eentje met de omvang van deze. Dus dat was wel een grote stap. Gelukkig was er van stress geen sprake toen ik bij Inksane binnenstapte. Artiest Cristian maakte er een echt kunstwerk van.”

Maak kennis met ons team

Jens is de eigenaar van Inksane Brugge. Hij is voetballer in hart en nieren. Zijn vaardigheden als voetballer – doorzetten, doorbijten en focussen – past hij ook toe in zijn shop. Hij gaat er dus voor de volle 100 procent voor om jouw idee om te vormen naar een unieke tattoo. Sinds zijn tienerjaren had hij al de droom om een tattooshop te openen, en nu, in augustus, wordt zijn droom werkelijkheid.

Glennis geen vreemd gezicht meer. Hij is al een tijdje resident artiest bij Inksane Roeselare, maar vanaf augustus zal hij ook drie dagen per week resident artiest zijn bij Inksane Brugge. Glenn zal telkens op dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig zijn in Brugge.

Wil je meer weten over onze piercings en onze werkwijze?
Bezoek dan onze piercingpagina door op de onderstaande knop te klikken!

Brugge

5/5

Smedenstraat 26
8000 Brugge

Phone: +32 456 32 87 93‬

Piercings:
Vrijdag: 11u-18u

E-mail: brugge@inksane.be

BTW-nr: /

Openingsuren

Tuesday: 11:00 – 18:00
Wednesday: 11:00 – 18:00
Thursday: 11:00 – 18:00
Friday: 11:00 – 18:00
Saturday: 11:00 – 18:00
Sunday: closed
Monday: closed

Tijdens de openingsuren kan je altijd langskomen voor GRATIS info, met of zonder afspraak.

Route

Met het openbaar vervoer:
Station Brugge

Parking:
Je kan in de omliggende straten betalend parkeren.
Winkelwagen

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

En ontvang ons GRATIS tattoo magazine in je mailbox.

nl_BEDutch
× Hoe kan ik helpen? Verkrijgbaar bij 00:00 naar 23:59 Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday