Permanente Make-Up

Wil je ‘s ochtends minder tijd verliezen aan make-up? Lees hier wat onze opties zijn!

 Wat is permanente make-up?
Permanente make-up is precies wat de naam zegt. Dit wordt aangebracht zodat je 's ochtends minder tijd verliest met het aanbrengen! Het wordt gebruikt om ogen, wenkbrauwen en lippen te accentueren en/of te corrigeren. Het is altijd de bedoeling om een natuurlijk effect te creëren. Om dat te bekomen, houdt men de lijnen zachter en plaatst men de inkt minder diep dan bij een normale tatoeage. Daarom zal het uiteindelijk ook vervagen door blootstelling aan UV-licht en de natuurlijke reinigende stoffen die aanwezig zijn in de huidlaag.
Toch blijft het minstens drie tot vijf jaar zitten!

Ook als je permanente make-up hebt waarvan je niet tevreden bent, kun je bij ons terecht. Door middel van een zoutoplossing kan het pigment uit de huid gehaald worden.

Hoe gaat het proces in z'n werk?

Voor de make-up permanent wordt aangebracht, wordt het vooraf getekend op de huid. Zo heb je als klant een idee van hoe het eruit zal zien. Ook worden verschillende kleuren en vormen getoond voor je de definitieve beslissing neemt. Bij de behandeling wordt een verdovende zalf gebruikt. Eens je zeker bent van de vorm en kleur van de make-up, wordt het proces gestart. Het pigment wordt aangebracht met naalden in de huid.

Welke opties zijn er?

Ogen

Aan de ogen kan een lijntje boven en/of onder worden aangebracht. Hierbij heb je ook verschillende keuzes qua stijl: je kan gaan voor dik en uitgesproken of iets subtieler. Het is de bedoeling om jouw ogen meer te accentueren. Tegelijkertijd houdt het ook rekening met de vorm van je ogen.

Prijslijst:
Ogen boven: €175
Ogen onder: €175
Ogen boven & onder: €320

Wenkbrauwen

Ook je wenkbrauwen kunnen onder handen genomen worden met permanente make-up. Zo kun je kale plekjes invullen, de vorm corrigeren of accentueren.

Een andere techniek die gebruikt wordt voor wenkbrauwen is microblading. Het verschil met standaard permanente make-up is dat het handmatig aangebracht wordt, en dus niet met een toestel. Het wordt minder diep gezet, waardoor een natuurlijk effect gecreëerd wordt en een haar-effect nabootst. Dit is goed voor mensen die twijfelen en permanente make-up net een brug te ver vinden: microblading wordt gezien als semi-permanent aangezien het na zes maanden tot een jaar verdwijnt.

Bij microblading heb je twee opties: strokes- of poedereffect. Bij strokes krijg je een haar-effect. Bij het poedereffect worden de wenkbrauwen volledig opgevuld alsof er een schaduw onder staat. Met microblading kunnen gaatjes in wenkbrauwen ook opgevuld worden. Dan hoef je niet direct alles in te vullen.

Prijslijst:
Wenkbrauwen: €300

Lippen

Er zijn verschillende opties voor je lippen. Je kunt onder andere de contour definiëren. Hierbij kan je kiezen tussen verschillende kleuren: wil je de omranding van je lippen accentueren met een kleur die dicht bij je natuurlijke kleur ligt, of liever met een donkere kleur? Afhankelijk van wat je kiest, ontstaat een ander effect.

Ook kun je het bovenstaande combineren met een schaduw: dan wordt de lijn gecombineerd met een schaduw naar binnen toe. Zo krijg je het effect van vollere lippen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor full lips. Dan worden ze volledig ingekleurd en krijg je een effect als wanneer je lippenstift draagt. Ook hierbij kan het kleur natuurlijk zelf gekozen worden.

Prijslijst:
Lippen contour: €300
Lippen shade: €400
Full lips: €600