Tattooshop in Brussel: De hoogste kwaliteit tattoos

 

In onze tattoostudio in Brussel is er een waaier aan keuze wat betreft een unieke tattoo op maat voor jou. Wij werken samen met een team getalenteerde tattoo-artiesten, elk met eigen specialisaties. Want wanneer jij een idee hebt voor je tattoo, gaan wij aan de slag.

 

Grote keuze bij onze tattoostudio in Brussel

Wanneer je een tattoo in gedachten hebt, wil je natuurlijk dat deze zo goed mogelijk gezet wordt zoals je het oorspronkelijk voor je zag. Daarom werkt onze tattooshop in Brussel met tal van tattoostijlen. Wil je een blackwork tatoeage, heb je liever iets surrealistisch, of ga je voor één van onze vele andere stijlen? Kies vooraf een stijl waarin je de tattoo wilt laten zetten en wij selecteren de artiest die jouw tatoeage het beste kan uitwerken. 


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tatoeage? Bekijk hier alle stijlen

 

Artiesten van wereldklasse

Bij onze tattooshop in Brussel werken we met een team van bekwame tattoo-artiesten met verschillende achtergronden. Sommige artiesten hebben in het verleden al een eigen tattoostudio buiten Brussel gehad waar ze jarenlang ervaring hebben opgedaan. Iedere artiest specialiseert zich in één of meer stijlen. Zo is er altijd een artiest die een tattoo kan zetten die aansluit op jouw wensen. 

 

Maak hier kennis met ons team van tattoo-artiesten. 

 

Het proces bij onze tattooshop in Brussel

Ik wil een tatto, hoe gaat het proces in zijn werk?

  1. Kies eerst de tattoeagestijl. Weet je niet zeker welke stijl het beste past bij jouw wensen? Dan voldoet een foto ter illustratie ook. Onze receptie helpt je verder.
  2. Wij selecteren de tattoo-artiest die jouw project het beste kan uitwerken.
  3. Selecteer de thema’s of elementen die je verwerkt wilt zien in je tattoo. 
  4. Plan een afspraak in via ons contactformulier
  5. Laat je tatoeage zetten door één van onze getalenteerde tattoo-artiesten in Brussel.

 

Consultatie vooraf

Twijfel je nog over het soort tatoeage dat je wilt laten zetten? Kom dan gerust eens langs om geheel vrijblijvend te brainstormen over je idee. Onze receptiemedewerkers begeleiden je door alle verschillende stijlen en onderwerpen. Vervolgens kiezen ze samen met jou de artiest die jouw idee het beste kan vertalen naar een tijdloze tattoo.
Je kan zonder afspraak in onze receptie terecht, van 11h tot 18h, van dinsdag tem zaterdag.
Boek je toch liever online? Dat kan door het invullen van ons formulier

 

Verzorging achteraf

Nazorg is van groot belang bij het laten zetten van tatoeages. De verzorging bepaalt het eindresultaat. Wanneer de tatoeage eenmaal gezet is, wordt deze afgedekt. De folie mag pas na vier uur verwijderd worden. Voordat je het pand verlaat, voorzien we je bij de receptie van een grondige uitleg over het verzorgen van je tattoo. Ook geven we je geheel kosteloos wat verzorgende zalf mee. 

 

Benieuwd naar hoe dit proces in detail verloopt? Lees hier meer over onze eigen zalf en onze nazorg procedure.

 

Tattoostudio Brussel contactgegevens

Adres:
Drukpersstraat 3
1000 Brussel
Brussel@inksane.be


Meer contactinformatie en openingsuren: klik hier