Tattoo Dragon Ball

Dragon Ball (Z) is één van de bekenste animes en manga's. Het is een klassiek voorbeeld van de mangavorm shonen, wat betekent dat het is gericht naar jongens. Desondanks betekent dit uiteraard niet dat enkel jongens dit leuk kunnen vinden. De serie bevat veel actie, drama, komedie en speelt zich af over verschillende planeten. De serie is, net zoals de gehele Dragon Ball franchise, gebaseerd op de klassieke Chinese roman: De Reis Naar Het Westen. Ben jij met de anime of manga opgegroeid en wil je Goku of een van zijn kornuiten vereeuwigen op je lichaam? Wil jij je voelen als een echte Super Saiyan? Dan ben je bij Inksane aan het juiste adres!

 

Dragon Ball Z Tattoo

Dragon Ball Z is een onderwerp maar hangt dus niet noodzakelijk vast aan een bepaalde stijl. In de serie word het telkens op dezelfde traditionele manier getekend maar dit betekent niet dat wij ons hier aan moeten houden. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een sketchy stijl, black n' grey realisme, new school, ...

 

Dragon Ball Z Tattoo Designs

Zoals elke respectievelijke tattooshop creëren wij onze eigen ontwerpen zelf. Om te beginnen doen we eerst wat opzoekingswerk en dan gaan we zelf aan de slag met tekenen.

Onze grootste troef die we jou bij dit onderwerp kunnen aanbieden is één van onze vaste artiesten, Rani Devriendt, aka Alice in tattooland. Zij specialiseert zich al jaren in de zogenaamde “nerd” tattoos. Alles van Pokemon, Disney, Marvel, … ze doet het allemaal. Haar favoriete stijl om in te werken is New School (klik hier). Haar krachten zijn over 9000!

 

Tattoostijlen voor Dragon Ball Z Tattoos

Zoals eerder vermeld kunnen onze artiesten de originele tekeningen op verschillende manieren interpreteren. Je tattoo hoeft dus geen exacte kopie te zijn, wij streven ook om dit zoveel mogelijk te vermijden. Maar deze principes hangen af van de artiest tot artiest. Hoe dan ook, onze artiesten die zich met dit soort onderwerpen bezighouden doen dit met veel passie en liefde voor de franchise.

 

 

 

Waarom wel/niet een Dragon Ball Z Tattoo?

Meeste mensen die kiezen voor dit onderwerp zijn heel bedreven en gepassioneerd hierin. Let echter wel op, soms kan dit een fase zijn. Denk dus zeker twee keer na voor je overgaat tot het zetten van dit soort tattoos. Maar zelfs in dat geval, zijn deze tattoos wel een leuke herinnering aan je jongere jaren!

 

Dragon Ball Z Tattoo prijs en/of inboeken?

De prijs is altijd moeilijk om in te calculeren omdat je met verschillende factoren zit, de grootte, huidtype, stijl, design, artiest, …. Daarom zouden we je dus graag doorverwijzen naar onze receptie. Hier kun je terecht zonder afspraak. Of je kan ook steeds digitaal inboeken of prijs aanvragen.