Tribute tattoo of herdenkingstattoo

Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van een geliefde. Velen kiezen ervoor om een tattoo ter nagedachtenis van een overleden persoon of huisdier te laten plaatsen, zodat deze altijd een beetje bij hen blijft.

Meestal gaat dit over een portret, een naam, datum, uur,… En hoewel dit een heel mooie manier is om iemand te gedenken, bestaan er nog tal van positievere manieren om een tattoo ter ere van een dierbare te creëren.

Ging je vroeger altijd samen met je oma de eendjes gaan voederen in het park? Perfect idee om hier een tattoo design rond te maken en zo een teken van jullie speciale band te vereeuwigen. Zo sta je ook telkens stil bij de positieve herinneringen aan deze persoon (ipv bv aan de sterfdatum), en zal de tattoo altijd een lach op je gezicht blijven brengen.

Misschien is er een liedje die je aan die ene persoon doet denken? Met een songtekst kunnen onze artiesten ook aan de slag. Het hoeft niet per se de tekst zelf te zijn, er kan een heel design gebaseerd worden op een liedje.

Een hobby, beroep, favoriete film, een inside joke tussen jullie beide of een favoriet speeltje van een huisdier,… alles kan als inspiratie dienen.

 

Het voordeel van een tribute tattoo is dat deze enkel voor jou die specifieke betekenis heeft. Het is een stukje die je kan koesteren van die ene persoon. Alleen voor jezelf. Je kiest er zelf voor hoe je je overleden dierbare wil herdenken.

 

Gelijk welk idee je hebt, laat het ons weten. Klein, groot, kleur of black and grey, alles is mogelijk. Onze artiesten maken een design volledig op maat voor jou. Je kan met ons samenzitten om dit design te bespreken zodat dit volledig naar jouw wens is. Wij zijn pas gelukkig als jij dit bent.

 

Vaak krijgen we de vraag of een beetje van de crematie-as kan verwerkt worden in de tattoo. We laten onze artiesten hier vrij in. Enkele van onze vaste artiesten willen dit wel doen, dus vermeld dit ook bij het maken van een afspraak zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Onze receptie staat altijd voor je klaar om een match te maken tussen jouw wensen en de geschikte artiest hiervoor. https://www.inksane.be/nl/info-bookings