Tattoostudio Inksane Schoten: bijna klaar om jullie te verwelkomen!

Ons team bestaat uit vaste artiesten en artiesten vanuit de hele wereld. Dit heeft als resultaat dat wij een unieke waaier hebben van stijlen, van fotorealisme tot blackwork, van tattoosleeves tot kleine tattoo’s, waarvoor mensen vanuit heel Vlaanderen en zelfs verder naar onze studio komen. Het leek ons dus tijd om onze tattooshops dichter bij onze klanten te brengen. Dit doen we met de opstart van nieuwe vestigingen zodat onze klanten zich minder ver moeten verplaatsen om een top-tattoo te verkrijgen aan de Inksane kwaliteit. 

 

Antwerpen, here we come! 

Na onze studio’s in Roeselare (West-Vlaanderen), Sint Niklaas (Oost-Vlaanderen) en Brussel, is het met onze 4e shop de beurt aan Antwerpen. Want ook in Antwerpen zijn ze niet vies van tattoo’s, integendeel. Eén van onze Inksane-fans uit Antwerpen zag het helemaal zitten om aan dit avontuur te beginnen en begon aan een opleiding tot shopmanager bij Inksane zelf. 

 

Never alone 

Na een uitgebreide opleiding gevolgd te hebben bij Inksane Roeselare, weten we dat Vicky er klaar voor is om de studio in Schoten in goede banen te kunnen leiden en er dezelfde kwaliteit van de studio’s te Roeselare en Sint-Niklaas af te leveren. Gelukkig zal ze steeds op de vakkennis en ervaring van Sandy en haar team kunnen blijven rekenen, dat komt dus wel goed.  

 

Coming soon 

We zijn begonnen aan de werken om een aangename studio te maken waar we onze Antwerpse tattoo-fans kunnen verwelkomen. Uiteraard is ook iedereen van buiten ‘tstad’ welkom! Volg zeker onze voortgang in de werken en de laatste updates op Facebook @ Inksane Schoten, op Instagram inksane.schoten of via onze website www.inksane.be 

 

WE HOPEN JULLIE SNEL TERUG TE MOGEN VERWELKOMEN IN 1 VAN ONZE STUDIO’S 

Voorlopig moeten we nog even gesloten blijven, maar we zijn nog steeds bereikbaar voor info en afspraken