Binnenkort verwelkomen wij opnieuw een gastartiest, namelijk Roman Hide! Roman is afkomstig uit Moskou, Rusland en houdt ervan om bio-organische ontwerpen te tatoeëren. Zijn stijl is eerder aan de donkere kant. Daarom werkt hij vooral in black ‘n grey met enkele kleuraccenten als toevoeging.


Inksane Tattoo & Piercing is een tattooshop in Roeselare (België) die werkt met zowel vaste lokale artiesten als gastartiesten die afkomstig zijn uit Europa of verder. Je hoeft dus niet naar het buitenland te gaan om jouw ontwerp te laten uitvoeren want wij brengen deze buitenlandse artiesten naar Roeselare!

Naast bio-organische creaties, zet hij ook bio-mechanische tattoos. Maar wat is nu juist het verschil tussen deze twee stijlen?

Bij ontwerpen die bio-organisch zijn, gebruikt de artiest elementen die natuurlijk en/of biologisch zijn. De lijnen en vormen zijn geïnspireerd op de natuur en lijken alsof ze gegroeid zijn. Daarbij worden schubben, botten, planten, organen, koraal… in de kijker gezet. Soms wordt ons ook de anatomie van het lichaam getoond. Dan presenteert de tattoo ons wat er onder onze huid verscholen zit.Terwijl bio-organic de link legt naar de natuur, legt bio-mechanic de link naar machines en mechanismen. Die mechanismen kunnen ook wel als robotachtige creaties gezien worden. De ontwerpen zijn vaak driedimensionaal en tonen ons de machine die ìn ons lichaam zit in plaats van erop. Deze stijl is vaak erg technisch en donker uitgewerkt en doet ons wat denken aan buitenaards leven of een cyborg.Deze twee genres kunnen perfect toegepast worden op de ontwerpen van H.R. Giger. Dit kan je zien op onderstaande afbeelding.


Wil je graag een tattoo in een van deze twee stijlen, aarzel dan niet om via onze wizard enkele vraagjes in te vullen. Op die manier komt jouw idee bij ons terecht en kunnen wij ermee aan de slag!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je het perfecte ontwerp al klaar hebt. Boek dan vlug uw afspraak voor deze artiest op onze website of stuur ons een mailtje naar info@inksane.be. Voor eventuele vragen of meer informatie kun je terecht op onze contactpagina .

Ben je op zoek naar onze wachttijden? klik hier.
Wil je een lijst van onze artiesten zien? klik hier.
Wil je prijs aanvragen? klik hier.
Wil je iets inboeken? klik hier.
Onze contactgegevens vind je hier.
Lees ook eens onze blog! klik hier.Blijf op de hoogte van onze nieuwe gastartiesten en schrijf je in voor onze e-maillijst bovenaan de pagina!