De ene tattoo kan je op het eerste zicht al heel wat vertellen over de betekenis of de bedoeling ervan terwijl een andere tattoo heel wat fantasie en een persoonlijke interpretatie nodig heeft. Voor degenen die afstammen uit een wereld van dromen, illusies en fantasieën hebben wij goed nieuws!

Inksane Tattoo & Piercing is een tattooshop in Roeselare (België) die werkt met zowel vaste lokale artiesten als gastartiesten die afkomstig zijn uit Europa of verder. Je hoeft dus niet naar het buitenland te gaan om jouw ontwerp te laten uitvoeren want wij brengen deze buitenlandse artiesten naar Roeselare!Dmitry Khmarsky, een gastartiest afkomstig uit Moskou, Rusland, komt namelijk ons team versterken! Hij speelt met de wetten van perspectief en zwaartekracht en stimuleert zo iedereen om zijn eigen interpretatie op de tattoo te ontwikkelen.Zijn stijl kan vergeleken worden met een van de bekendste surrealisten, Salvator Dali. Dmitry creëert erg kleurrijke en schilderachtige tattoos die zowel 2-dimensionaal als 3-dimensionaal ontworpen kunnen worden. Ook schrikt hij er niet voor terug om de grenzen tussen werkelijkheid en fantasie te overschrijden. Zo kunnen bestaande voorwerpen plotseling getransformeerd worden tot echte surrealistische kunst door ze in een geheel andere context te plaatsen.Heb je nu al een idee in je hoofd maar weet je niet goed wat je ermee moet doen? Vul dan gerust onze wizard in en dan zorgen wij ervoor dat jouw idee realiteit wordt en op je lichaam terecht komt! Voor eventuele vragen kun je terecht op onze contactpagina .

Het kan natuurlijk ook zijn dat je het perfecte ontwerp al klaar hebt. Boek dan vlug je afspraak voor deze artiest op onze website of stuur ons een mailtje naar info@inksane.be

Blijf op de hoogte van onze nieuwe gastartiesten en schrijf je in voor onze e-maillijst bovenaan de pagina!