inkSane Blog

Geboortebloem tattoos in vol ornaat

Laten we voor eventjes ‘vaarwel’ zeggen tegen de sterrenbeeldtattoos? Euh, ‘hallo’ geboortebloem tattoos! Waar sterrenbeelden staan voor de positie van deze hemellichamen tijdens jouw geboorte, gaan de geboortebloemen simpelweg over de maand waarin jij ter wereld kwam. Vervang jouw woorden, zeg het met bloemen en ga voor die nieuwe tattoo! Wij nemen jouw in deze Inksane-blog mee doorheen de flora en fauna van geboortebloem tattoos.

Lees meer

Old school tattoo:

Old school tattoos never go out of style! Maar dan ook écht nooit. Misschien denk je bij old school of traditionele tattoos meteen aan kleine tattoostudio’s met grote machines waar een zeeman ligt te wachten op zijn anker tattoo. Een logisch hedendaags beeld. Pas op: wij doorprikken die bubbel. Decennia ’s later zijn de tattoo-instrumenten kleiner, de studio’s groter en het publiek diverser. Toch blijfven old school tattoos vrij populair. Misschien komt dat door de betekenissen achter de gekende old school rose tattoos of de ankers? Wij vertellen het jou allemaal in deze Inksane-blog. Have fun! 😄

Lees meer

New school tattoos thanks to old school.

Wie meer kleur in zijn of haar leven wil brengen, doet dat met een new school tattoo. New school tattoos springen er de dag van vandaag meteen uit. Ze staan bekend om hun experimentele stijl met als centraal punt de levendige kleurenschema’s en lijnwerk. Voor diegenen die met hun inkt de aandacht willen trekken of gewoon een statement willen maken, is new school hét van het. Misschien is deze stijl dan wel meer iets voor de durvers? Laten we stellen dat een vrije geest nodig is voor een new school tattoo. We nemen je even mee door new school in tattooland.

Lees meer

Portret tattoo

Portret tattoos zijn prachtige, realistische kunstwerken. Vaak zit er een diepere betekenis achter, zeker als men bijvoorbeeld een foto van een familielid of vriend laat tatoeëren. Dit hoeft echter niet. Sommige mensen verkiezen een afbeelding van een bekendheid of persoon waar ze naar opkijken. Anderen kiezen dan weer voor een dier, er zijn dus verschillende mogelijkheden als we spreken over portret tattoos.

Lees meer

Tattoo cover up: what to expect

Een tattoo is als het leven: het loopt niet altijd zoals je wil. Hier bij Inksane is het leven geen excuus, idem met tattoos. Het is voor velen een grote beslissing om eindelijk de stap te zetten én jouw ontwerp te laten plaatsen. Je hebt er zo veel tijd en moeite in gestoken om te krijgen wat jij wil, maar het is niet dat wat je er van verwachtte. Je vindt het ontwerp niet mooi, tijden zijn veranderd, … Wat nu?!

Jouw niet zo dierbare tattoo moet weg. Laseren? Dat is niet altijd nodig, hier kijken we eerst of een cover up tattoo mogelijk is. You’re welcome!

 

Lees meer

Pocktet watch tattoo: a moment in time

Tijd. We hebben het allemaal te weinig. We hebben het ook allemaal gemeen. Alsof het ons bestaan regelt. Het is een concept dat we niet kunnen beschrijven, en toch vertrouwen we er elke dag opnieuw op. We hollen onszelf vaak voorbij, net als het witte konijn met het zakhorloge in Alice in Wonderland, geen tijd om na te denken. Misschien daarom dat een zakhorloge tattoo zo populair is? Omdat het mensen herinnert aan rust en wijsheid. Want soms is het eens wijs om even uit te rusten. Voor meer tips en tricks om de dagelijkse sleur te doorbreken, één adres: deze blog.

Oké, neen. We zijn geen life coaches, we zijn een rasechte tattoo-en piercingstudio die jou met veel plezier tijd willen geven om van deze blog te genieten.

Lees meer

Meer artikelen...