Het Proces

Hoe kan je een afspraak inboeken bij Inksane?
Vooraleer je ons contacteert om een tattoo-afspraak in te plannen, is het altijd beter om goed voorbereid te zijn. Als je goed weet wat je wil, kunnen wij je ook beter begeleiden in het volledige proces.

Eerst en vooral moet je beslissen in welke stijl je de tattoo wil laten zetten.
Je kan hier een lijst doornemen met alle verschillende genres!
Indien je niet goed weet hoe je de stijl die je wilt moet benoemen, kunt je altijd enkele foto’s ter illustratie laten zien. Op basis van de stijl die je kiest, selecteren wij de artiest die het beste jouw project kan verwezenlijken.

Wil je ooit een volledige sleeve?
Hou hier dan al rekening mee vanaf de eerste stap! Zo kan de artiest dit ook in het achterhoofd houden bij het maken van een design.

De volgende stap is om de thema's en/of elementen en/of betekenis te kiezen die je verwerkt wil in jouw tattoo.
Je hoeft zelf geen foto's te zoeken! We zien vaak dat klanten met dezelfde foto's naar ons toe komen. Dit maakt het ontwerp uiteindelijk minder origineel.

De beste keuze voor jouw tattoo is om je artiest naar foto's te laten zoeken, want onze artiesten hebben vaak meer bronnen die ze raadplegen om de beste foto's te vinden.
Bovendien kiest de artiest de foto's ook in functie van de compositie en op welk lichaamsdeel de tattoo uiteindelijk terechtkomt. Zo krijg je altijd een ontwerp dat perfect mee vloeit met de flow van het lichaam.

Een uitzondering op de bovenstaande tip is natuurlijk als je een bepaald symbool, tekstje, etc. wilt laten zetten.
Dan zal de artiest wel een voorbeeld nodig hebben. Ook als je een portret van een dierbare of huisdier wilt laten zetten, stuur je natuurlijk wel de foto's door. Hierbij is het beter om zoveel mogelijk foto's van de persoon of het dier door te sturen: hoe meer foto's je doorstuurt, hoe meer keuze de artiest heeft en hoe beter dit dus is voor het resultaat.