fbpx

Kom spontaan langs of maak een afspraak met onze receptie:

Kom langs in 1 van onze shops of maak een afspraak bij onze receptie voor de bespreking van jouw project. Inboeken kan via onderstaande knoppen of met het invullen van onderstaand formulier. Zo weten wij ook meteen wat jouw gewenste tattoo is en kunnen we alvast de geschikte artiest voor je uitzoeken.

Je kan natuurlijk altijd langskomen zonder afspraak.  

 

Gratis Consultatie

 


Indien je liever niet langskomt, kan je ook prijs aanvragen en/of je afspraak inboeken via email. Vul daarom eerst ons online formulier in, indien je al enigszins een die hebt:

Online boekingsformulier

Indien u een meer algemene vraag hebt, contacteer ons dan via email: roeselare@inksane.be, schoten@inksane.be of sintniklaas@inksane.beJe bent altijd welkom om je idee te bespreken!
Onze receptiemedewerkers selecteren op basis van jouw voorbeeld en de stijl waarin je de tattoo wil een artiest die perfect is voor jouw project.

Zij begeleiden jou doorheen alle verschillende stijlen en onderwerpen, en kiezen de artiest die jouw idee het best kan vertalen in een tijdloze tattoo.

Weet je al bij welke artiest je de tattoo laat plaatsen?
Dan kan je ook vragen om vooraf af te spreken met jouw artiest om het design te zien. Zo kan je bespreken of het goed is en wat er nog veranderd moet worden. Onze artiesten doen altijd hun best om jouw idee te vertalen naar een design, en jouw input is dus zeer belangrijk!

Jouw idee of gevoel uitleggen aan onze receptie zorgt ervoor dat de artiest zijn eigen creatieve interpretatie hiervan kan maken.
Het is belangrijk om te weten dat wij geen tattoos kopiëren; onze artiesten maken enkel unieke werken!
Wees origineel en laat onze artiesten van wereldklasse jou de beste kwaliteit geven!