inkSane Blog

Tribute tattoo - Herdenkings tattoo aan een overleden persoon of dier

Tribute tattoo of herdenkingstattoo

Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van een geliefde. Velen kiezen ervoor om een tattoo ter nagedachtenis van een overleden persoon of huisdier te laten plaatsen, zodat deze altijd een beetje bij hen blijft.

Lees meer

Tattoostudio Inksane Schoten: bijna klaar om jullie te verwelkomen

Tattoostudio Inksane Schoten: bijna klaar om jullie te verwelkomen!

Ons team bestaat uit vaste artiesten en artiesten vanuit de hele wereld. Dit heeft als resultaat dat wij een unieke waaier hebben van stijlen, van fotorealisme tot blackwork, van tattoosleeves tot kleine tattoo’s, waarvoor mensen vanuit heel Vlaanderen en zelfs verder naar onze studio komen. Het leek ons dus tijd om onze tattooshops dichter bij onze klanten te brengen. Dit doen we met de opstart van nieuwe vestigingen zodat onze klanten zich minder ver moeten verplaatsen om een top-tattoo te verkrijgen aan de Inksane kwaliteit. 

 

Lees meer

Piercing bubbel: een ontsteking?!

HELP! Ik heb een bubbel op mijn piercing! Wat nu?!

Lees meer

Hoe verzorg ik mijn tattoo in de zomer?

Het is zomer! En dat wil zeggen korte shorts, weinig verhullende topjes en zwierige kleedjes. Voor velen is dit hét moment om trots te showen met hun tattoo die anders onder een dikke wollen trui of lange jeans verstopt zit. En daar is niets mis mee. Maar als je graag nog vele zomers van je prachtige tattoo wil genieten, dan zijn er ook een aantal dingen waar je op moet letten.

Lees meer

Piercings: implant grade titanium of chirurgisch staal?

Wat ik zeer vaak hoor van mensen is “Ik ben gepierct met chirurgisch staal, aangezien het in de chirurgie gebruikt wordt zal het wel topkwaliteit zijn.” FOUT!

Lees meer

Inksane Sint-Niklaas: we're back!

Een half jaar geleden zijn we met veel enthousiamse begonnen aan een nieuw avontuur met de opening van de Inksane tattoostudio Sint-Niklaas.

Lees meer