inkSane Blog

Hoe verzorg ik mijn tattoo in de zomer?

Het is zomer! En dat wil zeggen korte shorts, weinig verhullende topjes en zwierige kleedjes. Voor velen is dit hét moment om trots te showen met hun tattoo die anders onder een dikke wollen trui of lange jeans verstopt zit. En daar is niets mis mee. Maar als je graag nog vele zomers van je prachtige tattoo wil genieten, dan zijn er ook een aantal dingen waar je op moet letten.

Lees meer

Piercing bubbel: een ontsteking?!

HELP! Ik heb een bubbel op mijn piercing! Wat nu?!

Lees meer

Interview met klant Angelique

We missen onze klanten. Voor we zicht hadden op wanneer de shop terug open mocht, namen we contact op met een paar mensen die al bij Inksane getatoeëerd zijn.

Angelique is 27 en heeft intussen een volledige sleeve en enkele tattoos op haar benen.

Lees meer

Piercings: implant grade titanium of chirurgisch staal?

Wat ik zeer vaak hoor van mensen is “Ik ben gepierct met chirurgisch staal, aangezien het in de chirurgie gebruikt wordt zal het wel topkwaliteit zijn.” FOUT!

Lees meer

Inksane Sint-Niklaas: we're back!

Een half jaar geleden zijn we met veel enthousiamse begonnen aan een nieuw avontuur met de opening van de Inksane tattoostudio Sint-Niklaas.

Lees meer

Een tattoo: hoe begin ik eraan?

Een afspraak inboeken: enkele richtlijnen.

Vooraleer je ons contacteert om een tattoo-afspraak in te plannen, is het altijd beter om goed voorbereid te zijn. Als je goed weet wat je wilt, dan kunnen wij je ook beter begeleiden in het volledige proces.

Lees meer