inkSane Blog

Een tattoo: hoe begin ik eraan?

Een afspraak inboeken: enkele richtlijnen.

Vooraleer je ons contacteert om een tattoo-afspraak in te plannen, is het altijd beter om goed voorbereid te zijn. Als je goed weet wat je wilt, dan kunnen wij je ook beter begeleiden in het volledige proces.

Lees meer

Nieuwe tattoo studio Sint-Niklaas!

Groot nieuws! We hebben een tweede studio geopend in Sint-Niklaas!

Met grote trots mogen we aankondigen dat Inksane er een tweede locatie bijkrijgt. De nieuwe tattooshop is geopend te Sint-Niklaas. De tattoostudio is gelegen zijn in de Casinostraat. Dit is op wandelafstand van het station en dus heel makkelijk bereikbaar. Ook zijn er ruime parkeergelegenheden in de buurt.

Lees meer

Bio-organic - bio-mechanic tattoo

Binnenkort verwelkomen wij opnieuw een gastartiest, namelijk Roman Hide! Roman is afkomstig uit Moskou, Rusland en houdt ervan om bio-organische ontwerpen te tatoeëren. Zijn stijl is eerder aan de donkere kant. Daarom werkt hij vooral in black ‘n grey met enkele kleuraccenten als toevoeging.

Lees meer

Realistische tattoo België

Het voornaamste uitgangspunt van onze tattooshop is fotorealisme en tattoo portretten. Dat wil daarom niet zeggen dat andere stijlen uitgesloten worden want je kunt voor elke stijl bij ons terecht!

Inksane Tattoo & Piercing is een tattooshop in Roeselare (België) die werkt met zowel vaste lokale artiesten als gastartiesten die afkomstig zijn uit Europa of verder. Je hoeft dus niet naar het buitenland te gaan om jouw ontwerp te laten uitvoeren want wij brengen deze buitenlandse artiesten naar Roeselare!

Lees meer

New School Tattoo

Kam Azat, een gastartiest die eerder ons team al kwam versterken, keert terug naar onze shop! Deze artiest is gespecialiseerd in de stijl ‘New School’ en komt volgend jaar zijn talent opnieuw met ons delen.

Lees meer

Surrealistische en schilderachtige tattoos

De ene tattoo kan je op het eerste zicht al heel wat vertellen over de betekenis of de bedoeling ervan terwijl een andere tattoo heel wat fantasie en een persoonlijke interpretatie nodig heeft. Voor degenen die afstammen uit een wereld van dromen, illusies en fantasieën hebben wij goed nieuws!

Lees meer

Onze gastartiesten

Zoals je misschien wel weet, werken wij dagelijks samen met gastartiesten. Omdat dat zo'n belangrijk deel van onze studio is, willen wij je wat beter bekend maken met het systeem.

Lees meer

  • 1
  • 2