Roeselare

 

 

 

Cristian Bones specialised in Realism/ Black n Grey

Christian Bones is een vaste artiest bij Inksane. Hij is een puur natuurtalent die zichzelf wegwijs maakte in tatoeëren, reeds vanaf de jonge leeftijd van 14 jaar. Christian studeerde aan het Hisk (Gent) waar hij afstudeerde met onderscheiding. Doordat hij vond dat hij beter kon dan de tattoo-artiest die zijn eerste tattoo plaatste, kwam hij in onze wereld terecht. Bij de start in onze studio werd zijn techniek sterk bijgeschaafd en ondertussen hij Cristian zich gespecialiseerd in Black 'n grey realisme, fotorealisme en illustratieve tattoos.
 
 

angel tattoo.JPGcandles.jpgdagger.jpgdracula tattoo.JPGdrawing.jpgflowers.jpgHarley davidson tattoo.JPGharley tattoo.JPGhighway tattoo.JPGnosferatu painting.JPGnosferatu tattoo.JPGportrait eagle.jpgportret tekening.JPGrose tattoo 2.JPGrose tattoo.JPGroses.jpgtattoo dices.pngtattoo hands clock.jpgtattoo iron man.jpgtattoo owl.pngtattoo rose hand.jpgz clock date.jpgz compass.pngz dove.jpg


Hallo,

U bent geïnteresseerd in onze vaste artiest Cristian, goede keuze!
Cristian werkt vooral in zwart-wit realisme.
Door zijn kunstopleiding heeft hij zeker de juiste tools om jouw project tot leven te brengen.
Stel hier onder uw vraag of geef uw idee mee, of vul de velden in om een prijs/boeking aan te vragen.
Alle projecten worden eerst aan de artiest voorgelegd.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kan dit formulier natuurlijk ook gebruiken om gewoon een vraag te stellen, of om prijs te weten.
Pas na onze feedback hoeft u iets te beslissen.


Als je nog niet helemaal zeker bent of deze artiest de beste keuze is voor jou, vul dan liever ons algemene boekingsformulier in!