Bones Cristian


Roeselare

Gespecialiseerd in zwartwit fotorealisme.

Cristian is niet altijd even spraakzaam, je kan hem wat vergelijken met een ruwe bolster. Maar wacht tot je zijn ruwe buitenkant eraf haalt en hem beter leert kennen. Hij is altijd in voor een grapje of een goeie babbel.
Hij is het zonnetje in huis en zijn positiviteit steekt iedereen aan. Nooit een sombere dag op het werk met Cristian in de buurt. Zijn excentrieke stijl typeert hoe hij in het leven staat: blij, open-minded en verdraagzaam.
Hij studeerde aan het Hisk (Gent), daar werd nogmaals bevestigt dat Cristian een set unieke skills had, hij studeerde af met onderscheiding.
We horen Cristian altijd van ver aankomen door het ronkend geluid van zijn moto of sportwagen – waar we allemaal stiekem jaloers op zijn.Hij is niet zó maar een artiest. Het is een artiest die zijn klanten altijd voorop stelt. Hij draait zijn hand niet om, om een vrije dag op te offeren om een klant gelukkig te maken.
Bij vragen of als je iets wil inboeken, stuur ons een mailtje op roeselare@inksane.be, of vul het formulier in helemaal onderaan deze pagina.
tattoo kobe.jpgtattoo doberman.jpgtattoo leopard.jpgtattoo mustang.jpgIMG_6202.jpgIMG_6209.jpgtattoo italian.jpgtattoo crow.jpgtattoo old bald man.jpgtattoo abstract cat.jpg

Stel hier onder uw vraag of vul de velden in om een prijs/boeking aan te vragen.
Alle projecten worden eerst aan de artiest voorgelegd.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Pas na onze feedback hoeft u iets te beslissen.

Als je nog niet helemaal zeker bent of deze artiest de beste keuze is voor jou, vul dan liever ons algemene boekingsformulier in!