fbpx

Sketchy

Sketchy tattoo

Sketchy tattoos of geschetste tattoos zien eruit alsof ze van je arm meteen terug in het schetsboek van de artiest zouden springen. De ruwe ondergrond van het design zorgt voor beweging en dynamiek in de tattoo. De samensmelting met andere stijlen zoals blackwork, geometric, watercolor, … voegt een extra dimensie toe. Een dimensie die telkens opnieuw zorgt voor een uniek en gepolijst werk.

Bij sketchy tattoos keert zwart-wit gebruik vaker terug in combinatie met strakke en minder strakke lijnen. Kruisarceringtechnieken verzorgen de diepgang, schaduw en textuur van  tattoo. Door de combinatie met andere stijlen lijkt het alsof sketchy designs zo tot leven komen, net alsof ze uit een schetsboek gescheurd zijn.

VOORBEELDEN

De ruwheden in deze stijl zijn te danken aan designs die steunen op roekeloos enthousiasme, vrijheid en overgave. Die kwaliteiten maken geschetste tattoo designs puur en innovatief. Graag kleur in je sketchy tattoo? Of misschien wil je grafische elementen eraan toevoegen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij wil het, onze professionele sketchy artiesten kunnen het.